LONČAR OBJASNIO ĆUTI: Kad spominjete Aleksandra Vučića trebalo bi da ustanete! (VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2024. u 17:29

MINISTAR zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar poručio je danas u Narodnoj skupštini Aleksandu Jovanoviću Ćuti da bi trebalo da ustane kada spominje predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ЛОНЧАР ОБЈАСНИО ЋУТИ: Кад спомињете Александра Вучића требало би да устанете! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, tokom trajanja poslaničkih pitanja, poslanik Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta postavio je pitanje ministru zdravlja, u kome je rekao da je „krenuo oštro prema lekarima“ zbog suzbijanja lista čekanja te podrugljivo pričao o tome kako čeka predsednika Vučića da se vrati iz Njujorka sa čarobnim štapićem. Tokom odgovora ministra Lončara, poslanik Jovanović je sve vreme dobacivao spominjući predsednika Vučića, nakon toga mu je ministar rekao sledeće.

- Ja sad vas nisam razumeo najbolje, da li se zalažete da se reše liste čekanja ili da se ne reše. Ja zaista poštujem građane koji su glasali za vas, ali što se tiče vašeg mišljenja, posle svega što radite i pričate, meni stvarno to malo znači. Vi u roku od tri sata promenite pet mišljenja. Što se tiče Vučića, kad ga pominjete trebalo bi da ustanete, znate. Vi da živite još sedam života ne možete da napravite rezultate koje on napravi za mesec dana. Prema tome, to bi trebalo da imate na umu - poručio je Lončar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?