BRUKA U SKUPŠTINI: Ponošev poslanik optužuje Vladu, ne zna pravila parlamenta! (VIDEO)

Novosti online

24. 09. 2024. u 11:26

SLOBODAN Ilić, narodni poslanik koalicije SRCE čiji je predsednik Zdravko Ponoš, pokazao je jutros u parlamentu elementarno neznanje o poslu koji obavlja.

БРУКА У СКУПШТИНИ: Поношев посланик оптужује Владу, не зна правила парламента! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Naime, decenijama unazad poslanici utorkom od 10 do 11 časova postavljaju poslanička pitanja ministrima u Vladi Srbije, na koja onda oni odgovaraju poslednjeg četvrtka u mesecu od 16 do 19 časova. Čak i građani, a kamoli narodni poslanici znaju to i znaju da tokom postavljanja pitanja ministri NIKADA ne sede u klupama u sali, jer će svakako na ta ista pitanja odgovarati za dva dana.

Međutim, koliko se poslanici opozicije razumeju u svoj posao, pokazao je Slobodan Ilić, Ponošev poslanik, koji je potpuno samouvereno prozvao ministre što nisu tu i rekao da pokazuju nepoštovanje parlamenta?!

- Poštovani građani, prvo na početku da kažem ovde vidimo jedno veliko nepoštovanje od strane Vlade prema Narodnoj skupštini jer nema nijednog ministra dok se postavljaju pitanja Vladi - u dahu je rekao Ilić.

Kada je nakon toga nastao metež jer su mu kolege objašnjavale da oni i ne treba da budu tu, nekoliko puta se izvinjavao.

Šta reći osim se zapitati kako bi tek ovakvi ljudi vodili državu ako ne znaju osnovna pravila funkcionisanja parlamenta u kome su i samo narodni poslanici?!

BONUS VIDEO: NEODLUČNA OPOZICIJA: Ne znaju da li hoće ili neće Aleksandra Vučića na sednici o litijumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NASTAVLJA SE BRUKANJE NA NAJVIŠEM NIVOU Crnu Goru u NJujorku ne predstavljaju ni predsednik ni premijer