"PONOSNI NA SVOG PREDSEDNIKA" Palma: Vučić dokazao u NJujorku da Srbija nikada nije imala veću političku snagu i poštovanje u svetu nego danas

Novosti online

24. 09. 2024. u 10:37

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić se izborio za pravdu u Sjedinjenim Američkim Državama, samom činjenicom da je uspeo za dva dana da razgovara sa verovatno najmoćnijom osobom u SAD Džejkom Salivenom, koji je savetnik predsednika SAD za nacionalnu bezbednost, sa nemačkim kancelarom Olafom Šolcom, turskim predsednikom Erdoganom i mnogim drugima, a da istovremeno nagradi ruskog ambasadora u UN Vasilija Nebenzju za pomoć Srbiji prilikom odbacivanja Rezolucije o Srebrenici. Takvu političku snagu i poštovanje u svetu Srbija nikada nije imala - izjavio je Dragan Marković Palma.

ПОНОСНИ НА СВОГ ПРЕДСЕДНИКА Палма: Вучић доказао у Њујорку да Србија никада није имала већу политичку снагу и поштовање у свету него данас

Foto: Printskrin

- Tu činjenicu treba da pozdrave svi građani Srbije, a posebno sve političke partije u Srbiji, bez obzira na to da li su deo vlasti ili opozicija. Međutim, opozicija indirektno preko napada na predsednika svoje države, napada Srbiju i ta opozicija pokazuje da se zalaže ne za jaku, već za slabu Srbiju. Pošto opozicija zna da na izbora nema šta da traži, pokušava na sve načine da pučem dođe na vlast. U Srbiji se na vlast dolazi delima i glasovima građana. Srbija je ponosna na svog predsednika - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.

BONUS VIDEO: NEODLUČNA OPOZICIJA: Ne znaju da li hoće ili neće Aleksandra Vučića na sednici o litijumu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE SUPRUGA LANETA JOVANOVIĆA? Borili se za potomstvo, izgubili bebu, a sada imaju tri sina od kojih je jedan Zvezdin fudbaler (FOTO)