BRNABIĆEVA OBJASNILA ĆUTI: Novac od kazni ide u dobrotvorne svrhe, tako da eto neke vajde od vašeg bivstvovanja u skupštini

Novosti online

23. 09. 2024. u 12:06

NARODNI poslanik i jedan od lidera opozicije Aleksandar Jovanović Ćuta zakukao je danas tokom skupštinske rasprave o rebalansu budžeta, kako je njegov lični budžet umanjen zbog plaćanja kazni u Narodnoj skupštini.

БРНАБИЋЕВА ОБЈАСНИЛА ЋУТИ: Новац од казни иде у добротворне сврхе, тако да ето неке вајде од вашег бивствовања у скупштини

Foto: TANJUG / RADE PRELIĆ

Iako su svi građani svedoci da već drugi mandat zaredom, ovaj narodni poslanik konstantno dobacuje, viče, ustaje sa svog mesta, nekada čak i stoji na stolicama, on je danas iskazao svoje nezadovoljstvo time. 

Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić odgovorila je Ćuti da je kažnjavan isključivo u skladu sa poslovnikom i da kada bude poštovao dostojanstvo ovog doma, neće biti kažnjavan. „Kao i uvek, impresivno. Čim naučite poslovnik i naučite kako da se ponašate u Narodnoj skupštini Republike Srbije, čuvate njeno dostojanstvo, ja ću prestati da vam izričem opomene. Dok se ponašate kako se ponašate, kršite poslovnik Narodne skupštine, urušavate dostojanstvo ovog doma - bićete kažnjavani u skladu sa poslovnikom. Na kraju krajeva, novac od kazni ide u humanitarne svrhe, pa eto i neke vajde od vašeg bivstvovanja u Narodnoj skupštini“, rekla je Brnabićeva.

I zaista, dobra je stvar što se novac od kazni za narodne poslanike prosleđuje onima kojima je to najpotrebnije jer će od Ćutinog kafanskog ponašanja u skupštini bar neko imati korist.

BONUS VIDEO: Ovih 20 sekundi sve objašnjava! Evo zašto ponoševac Bošković napada Vučića i Vojsku Srbije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TENISKI ZEMLJOTRES: Federer se vraća na teren!