OČEKUJEM KOREKTAN RAZGOVOR Vučić: Sutra važan sastanak u Briselu

Novosti onlajn

18. 09. 2024. u 19:26

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je da će sutra učestvovati na radnom ručku koji za lidere sa Zapadnog Balkana organizuje predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen i da će to biti važan sastanak na kome će biti reč i o problemima, kao i da očekuje korektan razgovor.

ОЧЕКУЈЕМ КОРЕКТАН РАЗГОВОР Вучић: Сутра важан састанак у Бриселу

Foto: Goran Čvorović

- Biće svakako važan sastanak gde će se razgovarati o Agendi rasta, o reformama neophodnim na putu za jedinstveno evropsko tržište, što znači pre toga jedinstveno balkansko tržište. Razume se, biće govora i o problemima i o svemu drugom, ali verujem da će to biti jedan važan sastanak u kojem će nam predsednica Evropske komisije ukazati na to da će Marta Kos voditi onaj deo koji je u EK zadužen za proširenje EU i da ćemo imati priliku da se upoznamo sa njihovom novom agendom - rekao je Vučić za Pink.

Izrazio je uverenje da će to biti korektan razgovor i napomenuo da to, ipak, zavisi uvek i od Prištine i od Sarajeva. Ne mislim da može da bude bilo kakav problem na tom skupu, dodao je Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!