SVAKA PTICA SVOME JATU LETI: Jevđenije Julijan Dimitrijević u „spiritualnom“ pohodu na Beč

Novosti online

17. 09. 2024. u 19:13

JEDAN od eksponiranijih učesnika tzv. antilitijumskih protesta koji su održavani u prethodnom periodu, aktivista „ekološke“ organizacije „Suvoborska greda“ Jevđenije Julijan Dimitrijević, boraviće narednih dana u Beču, gde će u svojstvu predavača uzeti učešće u izvesnim ekološkim radionicama na temu „spiritualne ekologije“.

СВАКА ПТИЦА СВОМЕ ЈАТУ ЛЕТИ: Јевђеније Јулијан Димитријевић у „спиритуалном“ походу на Беч

Foto: Printskrin

Dimitrijević je široj javnosti odranije poznat po krajnje kontroverznim stavovima i nastupu, pre svega jer je, iako se izdaje za istinskog vernika Srpske pravoslavne crkve, pribegavao različitim performansima koji se u najmanju ruku mogu okarakterisati kao nalik paganskim. Takođe, u bogatoj plejadi njegovih idejnih veza našli su se šamani iz amazonskih prašuma, ali i izvesni indijski guru.

Primer zabludelog Dimitrijevića je, reklo bi se, sasvim dovoljan da građani Srbije uvide do koje mere su lažni ekolozi izgubili kompas, kao i sa kakvim bismo se opskurnim pojavama u ešalonima vlasti mogli suočiti ukoliko bi, nekim volšebnim sticajem okolnosti, oni i njihovi istomišljenici iz redova opozicije došli na čelo naše države.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

JA SAM HRIŠĆANSKI VITEZ! Novosti otkrivaju šta je Nemanja Majdov napisao nadležnima kada je čuo da će da ga suspenduju jer se krstio