VULIN ODGOVORIO ĐILASU: Još nije zabeleženo da je čuo protivljenje, a da nije doživeo nervni slom

Novosti online

08. 09. 2024. u 16:59

POTPREDSEDNIK Vlade Srbije Aleksandar Vulin odgovorio je vlasniku pronatovske opozicije Draganu Đilasu koji je izjavio da je Vučićeva poseta Podrinju potpuni debakl i cirkus.

ВУЛИН ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: Још није забележено да је чуо противљење, а да није доживео нервни слом

Foto: Tanjug

- Razumem zavist Dragana Đilasa kada gleda predsednika Srbije Aleksandra Vučića kako bez ljutnje i strpljivo sluša građane Srbije koji mu govore i dobro i loše. Đilas to ne bi izdržao ni da mu dogovore i isceniraju protivljenje. Još nije zabeleženo da je Đilas čuo protivljenje, a da nije doživeo nervni slom, napustio studio ili pobegao iz skupštinske sale. Zato je Vučić predsednik Srbije, a Đilas vlasnik opozicije -  poručio je potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin odgovarajući vlasniku pronatovske opozicije Draganu Đilasu koji je izjavio da je Vučićeva poseta Podrinju potpuni debakl i cirkus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

4 proizvoda koja vaša deca koriste svaki dan i koja morate dobro odabrati jer mogu biti opasna po zdravlje