Odgovor Anrije Radomirovića

Novosti online

02. 09. 2024. u 11:00

Andrija Radomirović poslao nam je odgovor na tekst "APSURD! Proteste u Paraćinu preuzeo čovek koji je doveo JKP ,,Paraćin“ pred bankrot"

Одговор Анрије Радомировића

Nikola Obradović

"Posle  23 godine veroučiteljske i svešteničke službe u Srpskoj Pravoslavnoj Crkvi sa besprekornom biografijom i bez ijedne mrlje, doneo sam odluku da se povučem iz parohijske službe da bih se posvetio književnom radu, koji je moja druga ljubav i u kome sam više od tri decenije, uz saglasnost svog Episkopa i svoje Svete Crkve. I dalje sam sveštenik Srpske Pravoslavne Crkve sa svim pripadajućim pravima i obavezama, što je lako i na svakom relevantnom mestu proverljivo.

Kako bi veliki Dostojevski rekao:

Na crkvenom se krv najmanje primećuje" tako sam i ja svestan iskušenja koja nosi vreme i realnost u kojoj živimo i u kome je sve dozoljeno... Ipak pitam se, gde prestaje granica krajnjeg nečoveštva, kada se, iz meni nepoznatih razloga i interesa, uništava život, delo i integritet kako pojedinog čoveka tako i naše Svete majke Crkve koja je u pomenutom tekstu brutalno zloupotrebljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Ovo je najpopularnija destinacija u toku septembra i oktobra Last Minute akcija! Platite 6 noćenja, a boravite 9 ili 10!