ĐURIĆ: Bivši režim ponižavao građane

Novosti online

30. 08. 2024. u 15:58

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić osudila je bivšu vlast i navela da se režim loše ophodio prema građanima.

ЂУРИЋ: Бивши режим понижавао грађане

Foto: SNS

- Ako je iko, ikada ponižavao građane Srbije - onda su to predstavnici bivšeg režima. I to, na svaki mogući način. "Rad" im se svodio isključivo na traženje načina kako da građanima Srbije što više ogule kožu sa leđa. 

U tome su dominirali baš ovi koji nam danas sole pamet i kritikuju ozbiljne mere koje Vlada sprovodi u cilju podizanja životnog standarda. Danas je svoj zadatak obavio generalni sekretar Đilasove stranke, sutra će to neko drugi od tajkunskih sledbenika! Krajnje je zanimljivo slušati ih kako bi oni sve uradili drugačije, jeftinije, brže, delotvornije, međutim, kada su bili u prilici da baš tako deluju - prstom nisu mrdnuli!

Niko nije zaboravio brigu svih njih iz redova bivšeg režima i to: komunalne probleme, korupciju, partokratiju i nesavesno trošenje novca iz budžeta!

Je l' briga o građanima Srbije onaj bačeni novac na softver koji nikada nije proradio?

Je l' briga o građanima Srbije to što su radili sporne rekonstrukcije bulevara i što su gradili najskuplji most u Evropi?

Je l' briga o građanima ona afera sa podzemnim kontejnerima?

Nije! To koje isključivo briga o njima samima. Tako je sa njima uvek, a sa nabrajanjem afera i njihovih koruptivnih radnji možemo unedogled! Kraj se tome ne nazire!

Tako da, ove prazne pričice i šuplje planove možda mogu da predstavljaju nekome ko nije bio u prilici da živi i jedva preživljava u njihovo vreme, ali ne i građanima Srbije! - navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

NOVINARKA N1 U ČUDU: Kako Vučić sme pred Makronom da kaže da Srbija sarađuje sa Rusijom?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUKLA BRUKA! Alkaraz priznao da se folira tokom mečeva