SRAMNO! Organizatori Beomajdana planiraju provokacije i incidente na večerašnjem dočeku naših olimpijaca

V.N.

12. 08. 2024. u 10:59

DESTRUKTIVNE i rušilačke opozicione snage koje su u sprezi sa stranim faktorom pre nekoliko dana pokrenule proces obojene revolucije u našoj zemlji pod nazivom Beomajdan, planiraju da grubo i prljavo zloupotrebe večerašnji svečani doček naših olimpijaca ispred Starog dvora u Beogradu.

СРАМНО! Организатори Беомајдана планирају провокације и инциденте на вечерашњем дочеку наших олимпијаца

Foto: Tanjug

Naime, organizatori Beomajdana, pod plaštom lažne ekološke agende oličene u antilitijumskoj kampanji, nastojaće da u sadejstvu sa Proglasom, Narodnim pokretom Srbije i Zeleno-levim frontom večerašnji svečani doček olimpijaca zloupotrebe i naruše isticanjem plakata i transparenta, kao i pogrdnim skandiranjem protiv našeg državnog rukovodstva.

Nameće se logičan zaključak da pomenuta antisrpska struktura kontinuirano politički lešinari i koristi svaku mogućnost da izazove nove sukobe u našem društvu.

A nije zgoreg ni podsetiti da u vreme dok su isti ti vršili vlast, naš sport je bio na najnižim mogućim granama, stoga je i jasno da će njihovi večerašnji pokušaji biti put u političko i moralno bespuće kao i nebrojeno puta do sada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!