OPOZICIONI NOVINAR ISMEJAO LAZOVIĆA I OPOZICIJU: Misle da se politika vodi tako što se pojave tri puta na televiziji (VIDEO)

Novosti online

09. 07. 2024. u 21:21

ON je ovde bio gost, ako se dobro sećam. On je tražio da mu se nešto ponudi. Nisam video da mu je ova druga strana bilo šta nudila.

ОПОЗИЦИОНИ НОВИНАР ИСМЕЈАО ЛАЗОВИЋА И ОПОЗИЦИЈУ: Мисле да се политика води тако што се појаве три пута на телевизији (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Iks

Mi smo pitali, svojevremeno, Radomira Lazovića, kije je, vidim, trebalo da bude, zapravo, prvi čovaek Opštine Stari Grad, bez obzira što je lider stranke i lider te grupacije u parlamentu.

Jesteli vi njemu nešto ponudili? Šta ste vi rekli? Jabih, recimio, očekivao da su oni otišli kod Marka Bastaća i reklimu „evo marko ti ćeš biti predsednik Opštine, daj da napravimo neki dogovor i da nešto radimo. Ja nisam to čuo od ovih ljudi koji su bili na listi Biram borbu. Valjda su oni mislili da se politika tako vodi, tako što se ti pojaviš tri puta na televiziji i kažeš „videće građani da ste ih prevarili i ovo ono… Niko neće videti da ih je bilo ko prevario.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

MARINAC UKRAO BORBENI AVION: Bio jedan od najboljih vojnika SAD - 45 minuta na nebu pravio šou (VIDEO)

KRAĐA porodičnog automobila iz garaže ili dvorišta je nešto što su mnogi roditelji i njihovi sinovi i kćeri imali prilike da iskuse i često je samo faza u odrastanju tinejdžera; za razliku od nje, krađa vojnog aviona predstavlja potpuno drugačiju vrstu avanture. Ipak, i takvi slučajevi zabeleženi su tokom istorije avijacije - i to ne samo jedan ili dva.

16. 09. 2024. u 12:07

Komentari (0)

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo