"HVALA ZA SVAKI OSMEH I SVU RADOST KOJU STE DONELI": Vučić se oglasio nakon prijema dece srpske nacionalnosti iz regiona i dijaspore (FOTO)

Милица Шкорић
Milica Škorić

05. 07. 2024. u 13:40

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je decu srpske nacionalnosti sa Kosova i Metohije, iz regiona i dijaspore.

ХВАЛА ЗА СВАКИ ОСМЕХ И СВУ РАДОСТ КОЈУ СТЕ ДОНЕЛИ: Вучић се огласио након пријема деце српске националности из региона и дијаспоре (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Draga deco, mnogo vam hvala što ste ovde, hvala za svaki osmeh i svu radost koju ste doneli u Platu Srbije. Hvala vam, deco, što volite svoju Srbiju, bez obzira da li živite ovde ili ne.

Naša prezimena krase mnoge dobre ljude širom planete. Sve nas vezuju isti običaji, jezik, pripadnost istom narodu. Vi ste, deco, budućnost našeg naroda i ponosni smo na vas. Nadam se da će mnogi od vas, koji nisu iz Srbije, da se vrate u svoju zemlju i pomognu njenom ubrzanom napretku.

Pre svega, hvala vam za ljubav koju imate prema svojoj zemlji. Nastavite da volite svoju Srbiju, da se borite za nju i da o njoj širite istinu, gde god da se nađete - napisao je predsednik Vučić na svom zvaničnom Instagram nalogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ DOBIO VELIKO POJAČANJE: Denver Nagets doveo hrvatskog reprezentativca