TERZIĆ: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije

Novosti online

04. 07. 2024. u 09:53

NEMA tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošoviniste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika, izjavio je Miloš Terzić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

ТЕРЗИЋ: Стефановић и Ђилас желе да зауставе напредак Србије

Foto: Srpska napredna stranka

- Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo. Rezultati poligrafskog ispitivanja Borka Stefanovića bili bi identični rezultatima koje bi ostvario albanski lobista Bob Menendez sa kojim se Stefanović ponosno slikao dok je opanjkavao svoju državu, tražeći sankcije za Srbiju i kriminalizujući naš narod sa KiM. Nego, sme li Stefanović na poligrafu da dokaže da u osvit samoproglašenja nezavisnosti lažne države 2008. godine u Prištini, nije obijao pragove srbofobnih ambasada, kako bi iskukao odlaganje i time svom gazdi Draganu Đilasu obezbedio još četiri godine sigurne pljačke? Dakle, da li sme da prihvati i zašto ne? - pita se Terzić.

- Ipak, sve što je pokušao da sakrije, a da je vezano za njegova politička nepočinstva otkrile su američke depeše. I tu jasno piše da je najgora vlast u istoriji Srbije do 2012. godine sve radila kako bi uništila pozicije srpske države u svim sferama društvenog života, a što je rezultiralo uništenjem naše vojske, industrije, ostavljajući nas bez izlaza na more, uz predaju celog političkog i vojnog rukovodstva antisrpskom tribunalu u Sheveningenu. Kada ga je narod poslao u istoriju i na margine političke scene, Vojska Srbije nije imala jedan avion koji je mogao da poleti, a cilj razaranja naših bezbednosnih struktura, uz asistenciju Amadea Votkinsa, bilo je članstvo Srbije u NATO. Pre toga Borko Stefanović je od naše južne srpske pokrajine pravio našeg novog komšiju, a što se ekonomske situacije tiče, zemlju su nam ostavili u katastrofalnom stanju, toliko da na računu države nije bilo dovoljno novca za isplatu plata i penzija za jedan mesec - dodaje Terzić.

- U svakom slučaju, srpski narod je već jednom zaustavio razaranje Srbije u režiji Stefanovića, Đilasa i ostalih satrapa bivšeg režima, te će shodno tome zaustaviti i sve njihove planove i zloupotrebe pitanja rudarenja, čime ponovo žele da zaustave dalji ekonomski, politički i vojni napredak srpske države. Srbiju više uz podršku stranih poluga moći i grupa za pritisak rušiti neće, jer Srbija koja je zdušno uz Aleksandra Vučića to ne da - zaključuje Terzić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!