"MAŠTA O TOME KAKO BI MOGAO DA POBEDI VUČIĆA": Đurićeva o novim navodima Đilasa

Novosti online

03. 07. 2024. u 22:38

NEVENA Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke regovala je na nove izjave Dragana Đilasa, o tome kako "isitnom može pobediti vladajuću koaliciju".

МАШТА О ТОМЕ КАКО БИ МОГАО ДА ПОБЕДИ ВУЧИЋА: Ђурићева о новим наводима Ђиласа

Foto: Tanjug/SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Čuli smo danas kako kriminalac Đilas mašta o tome kako bi mogao da pobedi Vučića. I na sve to što smo čuli od ovog tajkuna naš narod bi rekao samo jedno - lupi i ostade živ!

Da krenemo redom: najpre od istine - sa kojom baš Aleksandar Vučić izlazi pred građane Srbije, uvek i svuda! Koliko god da je ista teška ili bolna ili pak, sa druge strane, pozitivna i ohrabrujuća.

A rado bi tajkun da sahrani, da tri metara ispod zemlje, gurne sve rezultate politike koju Vučić definiše, vidljive na svakom koraku! A lopuže poput Đilasa i njegove bulumente sve i da hoće ne mogu, niti trebaju, da liče na ozbiljne i odgovorne ljude koji vode našu državu. 

Da je tajkun hteo i želeo - uradio bi u ono svoje lopovsko vreme barem jedan delić onoga što danas radi Vučić i svi koji slede njegovu politiku, za koju i dobija, svaki put, sve ubedljiviju podršku naših građana.

Šta bi tajkun to mogao da ponudi našem narodu: povlačenje investicija iz Srbije, da nezaposlenost ponovo u našoj državi bude 28% kao u njihovo vreme, da prosečna plata bude opet 320 evra, da se ne gradi nijedan kilometar auto-puta baš onako kako je bilo u njihovo vreme!

To je istina koju bi svi redom iz redova bivšeg režima želeli da sahrane! Ali je to što nam i danas nude utisnuto, duboko urezano, u pamćenju svih naših građana!

Što se statistike tiče - više puta smo bili u prilici da čujemo i vidimo kako to izgleda kad mašinski mozak zariba!

I nema ničeg lošeg u tome što tajkun mašta, međutim, realnost je sasvim drugačija. A građani naše države su ti koji njemu i njegovoj kriminalnoj sviti jasno stavljaju do znanja kakva je stvarnost koju žele: ne njegovu, onu davno prošlu, već baš ovu, ovakvu - čiji je glavni kreator Aleksandar Vučić!" navela je Đurićeva.

Podsećamo, Dragan Đilas je danas izjavio da se vladajuća koalicija može pobediti samo iznošenjem istine i da opozicija ne sme u tom cilju da radi bilo šta slično strankama na vlasti.

BONUS VIDEO: VREĐA OCA PO MEDIJIMA, A PREDSTAVLjA SE "BORCEM ZA PRAVA";! Petković je sad otišao korak niže

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SUTRA SLAVIMO IVANJDAN: Šta bi svaka kuća trebalo da uradi za sreću tokom cele godine?