"TRAGIČNIJI JE ON OD SAME VREMENSKE NEPOGODE U BEOGRADU" Bulatović o Đilasu - Ne postoji segment vlasti iz kog nije pribavio korist

Novosti onlajn

03. 07. 2024. u 11:49

DEJAN Bulatović, narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“, oglasio se danas povodom poslednjih ispada Dragana Đilasa.

ТРАГИЧНИЈИ ЈЕ ОН ОД САМЕ ВРЕМЕНСКЕ НЕПОГОДЕ У БЕОГРАДУ Булатовић о Ђиласу -  Не постоји сегмент власти из ког није прибавио корист

Foto: Printskrin

- Pre nego napravim osvrt na sve strahote koje su građani Beograda proživljavali dok je Dragan Đilas vršio apsolutnu vlast, pozvao bih ovog višestrukog političkog gubitnika da za početak skupi hrabrost i stane na političku crtu svojim neistomišljenicima, tako što će da skupi potpise podrške građana za listu koja bi nosila njegovo ime, pa kad konačno saznamo taj famozni procenat podrške koju Dragan Đilas ima, tada ćemo moći i zvanično da stavimo tačku na truli kredibilitet ove sive eminencije i zagovornika svega antisrpskog i antidržavnog - istakao je narodni poslanik sa liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ Dejan Bulatović.

 - Svoju karijeru gradonačelnika Beograda, Dragan Đilas je obeležiio kontroverznim aferama koje su mu, pored stotina miliona evra prihoda, donele potpuni gubitak poverenja građana. I dok Đilas juče bez sramote govori o kvalitetu radova koji su izvedeni u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra, zaboravio je da je upravo rekonstrukcija ove ulice bila jedna od najmasnijih mrlja njegove vladavine, prilikom koje je opljačkan budžet grada Beograda za preko 600 miliona dinara, o čemu postoje javni dokazi. Tu je i papreno skupi „SAP ERP“ softverski paket plaćen preko 9 miliona evra kako navode upućeni izvori, a koji nikada nije bio osposobljen i upotrebljen. Ne treba da zaboravimo ni potpuno beskorisni ali najskuplji most u Evropi, koji povezuje nigde i ništa jer nisu urađeni priključni putevi, a građane Beograda je koštao basnoslovnih 400 miliona evra. Tu je i jedna od najvećih afera Đilasove vlasti, čuvena nabavka podzemnih kontejnera za koju je utrošeno 6 miliona evra. Kontejneri su bili neupotrebljivi i na kraju su istrulili kao i vlast ovog osvedočenog kešolovca - naglasio je Bulatović.

- Opšte je poznata činjenica da niz afera Dragana Đilasa nema kraja. Ne postoji segment vlasti, niti grada Beograda iz kog Đilas nije pribavio korist za sebe. Besraman, gladan moći, sa poremećajem u kontroli besa, nestabilan i politički potpuno abnormalan, i dalje daje sebi za pravo da bilo šta zamera ljudima koje je još juče birao da mu budu najbliži saradnici. Aleksandar Šapić je dobio podršku Beograđana da i u naredne 4 godine bude na čelu gradske uprave, za razliku od Đilasa kome će, kako stvari stoje, a dobro upućeni izvori prenose, uskoro i Marinika Tepić uskratiti podršku - zaključio je Bulatović.

 

BONUS VIDEO:

ĐILAS SE RADUJE ZBOG NEVREMENA: Pogledajte kako su se Beograđani davili dok je on bio gradonačelnik


 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!