KOLIKO KOŠTA MAJKA? Ovaj video je dokaz strašnog licemerja i alavosti lažnih ekologa: Traže i uzmu pare, pa napadaju čak i svoje porodice

Novosti onlajn

01. 07. 2024. u 10:31

ZLATKO Kokanović i Marijana Petković pravi su predstavnici licemerja, dok sebe predstavljaju "ekološkim borcima".

КОЛИКО КОШТА МАЈКА? Овај видео је доказ страшног лицемерја и алавости лажних еколога: Траже и узму паре, па нападају чак и своје породице

Foto: Printskrin

U jednom od svojih gostovanja Kokanović je tvrdio "ne može niko da dođe i da kaže ja ću tvoju njivu da kupim i tu je kraj". Međutim, Kokanović je, zapravo, pre nego što je postao "ekološki aktivista" pokušao da svoje imanje u Gornjim Nedeljicama proda kompaniji Rio Tinto, a postoji i dokument koji to dokazuje. 

Na dokumentu postoji i Kokanovićev potpis. 

Marijana Trbović Petković, supruga Nebojše Petkovića čija je porodica prodala zemlju Rio Tintu, pokušala je na televiziji Nova S da se pozove na bolest svekra i svekrve kako bi opravdala kupoprodajni ugovor sa ovom kompanijom.

Gospođa Trbović Petković kaže da je njen svekar koji je prodao zemlju težak bolesnik, a da je pokojna svekrva koja je potpisala saglasnost takođe imala zdravstvenih problema. Nakon što je njihova priča otkrivena, oni su krenuli u blaćenje sopstvene porodice. 

Pogledajte snimak koji sve objašnjava: 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVAJ NIMALO NAIVAN PROBLEM IMAJU I ŽENE I MUŠKARCI