PREMIJER VUČEVIĆ ODGOVORIO SVEČLJI: Visok stepen zavisti i mržnje prema predsedniku Vučiću

Novosti online

30. 06. 2024. u 15:49

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke, Miloš Vučević, odgovorio je Dželjaju Svečlji na sramne pretnje o hapšenju predsednika Srbije Aleksandra Vučića ako dođe na teritoriju KiM bez dozvole takozvanih prištinskih vlasti.

ПРЕМИЈЕР ВУЧЕВИЋ ОДГОВОРИО СВЕЧЉИ: Висок степен зависти и мржње према председнику Вучићу

Foto: SNS

Takozvani zvaničnik lažne države Dželjaj Svečlja pozvao je na hapšenje predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ako se pojavi na teritoriji KiM bez dozvole. 

- Oni su tokom noći krišom zalepili neke plakate na severu Kosova. Tamo kažu da čekaju da dođe predsednik Srbije, nazivajući ga 'komandantom'. Ako je otišao bez zahteva našem Ministarstvu spoljnih poslova i dijaspore, takođe ga čekamo da dođe i onda ga možete posetiti u zatvoru, gde već ima neke svoje prijatelje“ - sramno je poručio Svečlja.

Podstetimo, ceo sever Kosova i Metohije jutros je osvanuo oblepljen plakatima sa slikom predsednika Aleksandra Vučića na kojima je ćirilicom ispisana jasna poruka “Vrhovni komandante, čekamo te”!

Povodom sramnog napada Dželjaja Svečlje na predsenika Vučića oglasio se i premijer Srbije Miloš Vučević:

- Komentari samozvanog zvaničnika lažne države o predsedniku Vučiću dokazuju ekstremno visok stepen zavisti i mržnje, kao emocija koje dominiraju Kurtijevom politikom.

Zavisti, jer u Prištini nemaju, niti će ikada imati i milioniti deo političkog kapaciteta, intelektualne snage i moralne čvrstine Aleksandra Vučića.

Mržnje, jer ne mogu, uprkos svoj podršci istomišljenika u delu srpske opozicije, da umanje istorijski visoku podršku koju u srpskom narodu uživa srpski predsednik Aleksandar Vučić - rekao je Vučević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

(MAPA) OLUJA OPUSTOŠILA CRNU GORU, SADA IDE KA SRBIJI: Prva na udaru ova dva grada, evo kako će se kretati nevreme (FOTO)

SNAŽNO nevreme sinoć je pogodilo Srbiju. Oluja je prvo opustošila Sloveniju i Hrvatsku, a onda stigla i u našu zemlju. Trenutno novo nevreme pogodilo je Crnu Goru, a slike sa društvenih mreža svedoče o jačini oluje koja je nosila sve pred sobom. Sudeći po radarskim snimcima sa sajta "Vreme i radar", upravo ta oluja stići će u Srbiju u narednim satima.

02. 07. 2024. u 13:00

Komentari (28)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor