EKSKLUZIVNO: Na pomolu novi Trojni pakt

Novosti onlajn

28. 06. 2024. u 14:04

U aktuelnom, veoma izazovnom trenutku, kada se naša država suočava sa mnogobrojnim pritiscima, prevashodno od strane režima Aljbina Kurtija i njegovih stranih mentora, ali i u kontekstu nedavno usvojene rezolucije o navodnom genocidu u Srebrenici, strukture pronato opozicije su odlučile da iskoriste navedenu situaciju i objedine napore na daljoj destabilizaciji Srbije i ispunjavanju ciljeva svojih inostranih pokrovitelja.

ЕКСКЛУЗИВНО: На помолу нови Тројни пакт

Foto: Printskrin

Naime, organizatori manifestacije „Mirdita, dobar dan“, čelnici NVO „Građanske inicijative“ i udruženja „Ne damo Jadar“ su nedavno održali sastanak zatvorenog tipa, na kojem su dogovorili konkretne modalitete saradnje. Tako će organizatori „Mirdita, dobar dan“ biti zaduženi za internacionalizaciju pitanja zabrane ove manifestacije od strane MUP-a Srbije, sa ciljem da se vlasti naše zemlje predstave kao neprijateljski nastrojene prema „pomirenju Srba i Albanaca“, dok će predstavnici „Ne damo Jadar“ iz ugla tzv. ekološke agende biti angažovani na daljem osporavanju geoloških istraživanja i potencijalne eksploatacije rudnih bogatstava u dolini Jadra, ali i na drugim perspektivnim lokacijama, uz moguće pribegavanje nasilnom vidu protesta.

Sa svoje strane, rukovodstvo „Građanskih inicijativa“ će imati zadatak da navedene aktivnosti objedini i da im širi opozicioni kontekst, uz privlačenje i drugih prozapadnih opozicionih struktura na bazi navodnog građanskog aktivizma, ali i prezentovanja ovog projekta zapadnim NVO i političkim fondacijama, poput IRI, NDI, NED, „Rokfeler fondacije“ i njima sličnih, a sa ciljem privlačenja snažnije političke i finansijske podrške zapadnih centara moći.

Na svu sreću, ovaj podmukli naum pronato opozicionih struktura, objedinjenih u svojevrsni „Trojni pakt“ usmeren protiv vlastite države i njenih nacionalnih interesa, na vreme je prepoznat, i nema ni trunke sumnje da će naići na snažan otpor svih slobodoljubivih i patriotski nastrojenih građana Srbije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

HOLIVUDSKI GLUMAC U BRAKU SA SESTROM: Kada su saznali da su u srodstvu uradili su nešto što bi malo ko smeo (FOTO)