"NOVOSTI" SAZNAJU: Panika u redovima opozicije

Novosti online

28. 06. 2024. u 11:37

IAKO predstavnici pronato opozicije, oličeni pre svega u inicijativama „ProGlas“ i „Kreni-promeni“ i NVO „Građanske inicijative“, već neko vreme nastoje da monopolizuju proteste protiv potencijalnih geoloških istraživanja i eksploatacije rudnih bogatstava u dolini Jadra, nedavno su na ovom planu dobili ozbiljnu konkurenciju u vidu pokreta „Mi - Glas iz naroda“ i njegovog lidera Branimira Nestorovića.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Паника у редовима опозиције

foto: Printskrin

Težnja Nestorovića i njegovog pokreta da se uključe u pomenute protestne aktivnosti, a u perspektivi i preuzmu vodeću ulogu u istima, izazvala je ozbiljno nezadovoljstvo i uznemirenost, pa čak i paniku u redovima pronato opozicije. Toliko da, kako smo saznali iz dobro obaveštenih izvora, poslednjih dana praktično bez prestanka pokušavaju da stupe u kontakt sa svojim stranim mentorima kako bi od njih izmolili dodatna sredstva, računajući da će time moći da se suprotstave jačanju uticaja Nestorovića i njegove organizacije. Ujedno, gotovo panično nastoje da saznaju po čijem su nalogu i uz čiju podršku Nestorović i njegova politička opcija ušli u priču sa tzv. ekološkim protestima.

I mada nema sumnje da „Mi - Glas iz naroda“ predstavlja neuporedivo patriotskiju opciju u poređenju sa navedenim pronato opozicionim konglomeratom, ostaje pitanje zbog čega su ovaj pokret i njegovi čelnici odlučili da se uključe u aktivnosti koje su u najvećem delu ovdašnje javnosti prepoznate kao dirigovane iz stranih centara moći, a što bi posledično moglo da dovede i do gubitka podrške koju trenutno uživaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!