SREĆAN VAM PRAZNIK, SREĆAN VAM VIDOVDAN! Vučić se obratio video-porukom - "Još mnogo toga dobrog možemo i moramo da uradimo za našu Srbiju"

Novosti onlajn

28. 06. 2024. u 11:21

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se video-porukom na svom zvaničnom Instagram profilu.

СРЕЋАН ВАМ ПРАЗНИК, СРЕЋАН ВАМ ВИДОВДАН! Вучић се обратио видео-поруком - Још много тога доброг можемо и морамо да урадимо за нашу Србију

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

"Srećan vam praznik, srećan vam Vidovdan. Budućnost je u vašim rukama i siguran sam da još mnogo toga dobrog možemo i moramo da uradimo za našu Srbiju", napisao je predsednik u opisu snimka. 

- Danas je Vidovdan. Najvažniji dan za nas Srbe. Srećan praznik svima. Na Vidovdan obično pričamo o prošlosti. O svemu onome što je obeležilo naše i živote prethodnih generacija. Ja sam došao danas na terasu ovde u Predsedništvo, da na simboličan način pokažem koliko nam je važna budućnost ne samo zemlje predaka naših, već zemlje dece naše. Parafrazirao sam Pekića ne potpuno uspešno, ali sa željom da vam ukažem na jedan detalj. Na to što svaki put kada mi je teško dođem ovde na ovu terasu, pogledam šta smo uradili i mi, neki pre nas, koliko fasada obnovili, kako smo podigli ceo jedan novi grad, ovde nedaleko, Beograd na vodi, kako smo promenili Srbiju, kako smo promenili duh gubitnički u duh pobednički, ali sa istom željom, ambicijom i ciljem, da Srbiju menjamo još snažnije i još ubedljivije u budućnosti. Srećan vam praznik, srećan vam Vidovdan, budućnost je u vašim rukama, i siguran sam da još mnogo toga dobrog možemo i moramo da uradimo za našu Srbiju - poručuje Vučić u poruci. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

SRPSKI ZET POTOPIO ITALIJANE: Švajcarac oženio lepu Srpkinju sa tetovažom koja nosi moćno značenje (FOTO)