ŽALOSNO JE I GLEDATI: Premijer Miloš Vučević oštro reagovao na najnoviji napad na porodicu predsednika Vučića

Novosti onlajn

27. 06. 2024. u 12:54

PREMIJER Srbije Miloš Vučević oštro je reagovao na najnoviji napad na porodicu predsednika Aleksandra Vučića, konkretno na njegovog starijeg sina Danila, samo zbog toga što je bio u Nemačkoj na EP u fudbalu.

ЖАЛОСНО ЈЕ И ГЛЕДАТИ: Премијер Милош Вучевић оштро реаговао на најновији напад на породицу председника Вучића

Foto: VLADA REPUBLIKE SRBIJE/ SLOBODAN MILJEVIĆ

- Žalosno je i gledati to što oni koji beže od fer političke utakmice i kriju se iza tajkunskih medija i nekih društvenih mreža, ne prestaju sa pokušajima dehumanizacije predsednika Srbije i njegove porodice, i ne birajući sredstva se nadmeću u tome ko će plasirati gnusnije laži. Kampanja brutalnih uvreda i poslednji u nizu napad na Danila Vučića, samo zato što je bio jedan od 35.000 građana Srbije koji su otišli da navijaju za svoju državu, potvrđuje koliko su promoteri takve priče, i njihovi nalogodavci, očajni jer nemaju drugi način da napadnu njegovog oca, a našeg predsednika Aleksandra Vučića - naveo je Vučević u saopštenju i dodao:

- I to sve u istom danu koji je obeležilo besramno i kukavičko ponašanje Aljbina Kurtija, koji nije smeo da mu izađe "na crtu", odnosno da dođe sa njim na sastanak o nastavku dijaloga u Briselu. Razumem da su naši protivnici duboko isfrustrirani jer nemaju za šta da napadaju Vučića, i nemaju šta da mu ospore jer Srbija nikada nije bila politički i ekonomski jača, ali ne želim da dozvolim da neko napada i progoni nečiju decu i porodicu. Neka se ti manijakalni progonitelji sete kako je Dragan Đilas uživo u programu lio krokodilske suze, a da mu decu niko nije ni spomenuo. I to nas u Srpskoj naprednoj stranci razlikuje od njih kojima porodica i deca nisu svetinja već meta za napade i uvrede. I dalje ćemo im odgovarati rezultatima rada, svim važnim projektima koje radimo za Srbiju, i sve boljim životom građana. A na Danila smo ponosni jer svim srcem navija za Srbiju, i niko ga u tome neće sprečiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO