HVALA VAM NA 10 NOVIH FABRIKA: PAVLOVIĆ - Ne postoji grad bez snažne države, a mi smo neko ko takvu državu ima

Novosti online

30. 05. 2024. u 17:52

PRVI na listi Dragoslav Pavlović Dale obratio se pristalicama na finalnom predizbornom skupu predizborne liste “Aleksandar Vučić – Niš sutra” u hali Čair u Nišu.

ХВАЛА ВАМ НА 10 НОВИХ ФАБРИКА:  ПАВЛОВИЋ -  Не постоји град без снажне државе, а ми смо неко ко такву државу има

Foto Novosti

- Uvaženi predsedniče Republike Srbije, uvaženi predsedniče Vlade, poštovani ministri, poštovana predsednice Skupštine, drage moje Nišlijke i Nišlije, i svi koji ste sa nama, prelepo je videti vas danas. Dobrodošli u naš Niš koji je u rodoljublju čvrst kao Niška tvrđava, koji je u borbi hrabar kao Stevan Sinđelić, trpeljiv prema drugima kao sveti car Konstantin. Dobrodošli u carski grad Niš.

- Poštovani i uvaženi predsedniče, hvala na ogromnoj posvećenosti koju ste pokazali prema Nišu. Osećamo posebnu posvećenost, ogromnu snagu. Mnogi govore kako ste zapostavili Niš i kako se ovde malo uradilo. Ali mi smo ovde da kažemo da ste vi u Nišu bili više puta nego svi predsednici i premijeri u prethodnih 80 godina. I posle 2. juna zatražićemo da dolazite još češće i da vas viđamo još više, rekao je Pavlović.

- Ne postoji grad bez snažne države, a mi smo neko ko takvu državu ima. Pričaju, a ne znaju kako funkcioniše grad, kako funkcioniše gradski budžet. I zato hvala vam predsedniče na 10 novih fabrika, na povećanju zarade 115%, hvala vam za naučnotehnološki park, za Klinički centar, puteve, pruge, za auto-puteve ka makedonskoj granici.

- U našoj borbi biće nam važan svaki građanin, biće nam važan običan čovek i zato obećavamo da ćemo se baviti običnim čovekom, da nećemo napuštati naše vrednosti, i da ćemo se boriti i pobediti! Slavni Živojn Mišić je govorio "Nema teško" i sa tim rečima ulazimo u 2. jun i nove pobede. Niš sutra, Srbija sutra, Medijana sutra, Palilula sutra, do pobede - poručio je Pavlović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SVET JE ZGROŽEN: Osuđeni pedofil učestvuje na Olimpijskim igrama Pariz 2024, evo i kako su ga pustili