POZIV NA VUČIĆEVO UBISTVO MORA BITI SANKCIONISAN: Vučević - Iskonska mržnja potpuno je pomutila razum jurišnicima tajkunskih medija (VIDEO)

Novosti online

30. 05. 2024. u 15:21

PREDSEDNIK Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da je iskonska mržnja potpuno pomutila razum jurišnicima tajkunskih medija i pristalicama opozicionih političkih stranaka.

ПОЗИВ НА ВУЧИЋЕВО УБИСТВО МОРА БИТИ САНКЦИОНИСАН: Вучевић - Исконска мржња потпуно је помутила разум јуришницима тајкунских медија (ВИДЕО)

Foto: MO

- Otvoreni poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića mora biti sankcionisan od strane nadležnih organa. I to odmah! Naročito što se sa ovakvim nepočinstvom ne suočavamo po prvi put. Srbija neće biti zemlja nasilja i linča. A oni koji su mislili da mogu na ovakav način da truju srpsku javnost, grdno su se prevarili, napisao je Vučević na društvenoj mreži Instagram.

On je reagovao na morbidnu izjavu Ivana Protića, iz novinske agencije Beta, koju je dao Novoj S, a koji je rekao da će Vučić pasti ili postepeno, ili ga treba streljati kao Čaušeskog.

ПРЕДСЕДНИК Владе Србије Милош Вучевић изјавио је да је исконска мржња потпуно помутила разум јуришницима тајкунских медија и присталицама опозиционих политичких странака.

BONUS VIDEO: POSTAVLjEN KAMEN TEMELjAC: Zvanično obeležen početak izgradnje obrazovnog kampusa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

NAJZGODNIJA MAMA: Skinula se Mirka Vasiljević - lepa glumica pokazala savršenu figuru (FOTO)