VESIĆ: Opozicija hoće zaustavljanje projekata, a SNS razvoj i bolji život za sve

Novosti online

30. 05. 2024. u 09:16

OPOZICIJA vlast doživljava kao način da se udome i dobiju funkcije za razliku od SNS i predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji je vide kao način da urade nešto dobro za zemlju i da ona postane bolje mesto za život svih građanki i građana, izjavio je danas član Predsedništva SNS Goran Vesić.

ВЕСИЋ: Опозиција хоће заустављање пројеката, а СНС развој и бољи живот за све

Foto: Ministarstvo

On je, gostujući na televiziji Hepi, rekao da su izbori koji će biti održani 2. juna formalno lokalni, ali da su to suštinski izbori na kojima se odlučuje u kom će pravcu Srbija da se razvija.

Istakao je da SNS želi da se Srbija razvija, dok opozicija priča da će da zaustavi svaki projekat.

- Od strane opozicije nisam čuo nijedan konkretan predlog da bi nešto uradili brže i bolje od nas, kao ni to da bi uradili nešto dodatno, čega se mi nismo setili - rekao je Vesić.

Naveo je da bi opozicija, ako bi doživela nekakav uspeh na ovim izborima, sigurno tražila nove predsedničke i parlamentarne izbore jer, kako kaže, oni vlast doživljavaju kao način da se udome i dobiju svoje funkcije.

- Za razliku od njih, predsednik Aleksandar Vučić, naša stranka i naša koalicija vlast doživljavamo kao način da uradimo nešto dobro za našu zemlju. To je razlika - Mi gradimo, oni ruše. Mi razvijamo zemlju, oni bi da naprave zemlju koja nije razvijena jer samo tako misle da mogu da pobeđuju - rekao je Vesić i zaključio.

- Mi smo za razvoj, a oni za to da Srbija stane i zato je važno da sve građanke i građani izađu na lokalne izbore i glasaju za listu ‘Aleksandar Vučić - Srbija sutra’ i na taj način nastavimo da razvijamo našu zemlju kako bi do 2027. godine ona postala dobro mesto za život svih i da građani mogu dobro i pristojno da žive od svog rada.

BONUS VIDEO: ZA DOBRICU JE BEOGRAD NA VODI "ŠARENA LAŽA", A TAMO BORAVI ČITAVA OPOZICIJA

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (12)

PLJUVANJE, PA KAO KAJANJE: Albanski reprezentativac se pere nakon vređanja Srba na EURO 2024