"BEZ SRBIJE NEMA NI REPUBLIKE SRPSKE": Bilbordi širom Hercegovine, podrška predsedniku i listi "Aleksandar Vučić - Srbija sutra" (FOTO)

Novosti online

28. 05. 2024. u 10:07

DANAS su širom Hercegovine u nekoliko opština i gradova osvanuli bilbordi sa porukama podrške predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, i izbornoj listi "Aleksandar Vučić - Srbija sutra".

БЕЗ СРБИЈЕ НЕМА НИ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ: Билборди широм Херцеговине, подршка председнику и листи Александар Вучић - Србија сутра (ФОТО)

Foto: Novosti

Pored bilborda, snažne poruke podrške uputili su i gradonačelnici i načelnici opština na jugu RS.

Među njima je gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, čije saopštenje prenosimo u celosti:

TREBINjCI I HERCEGOVICI U SRBIJI,

"Vučić za srpsko sutra! Uvaženi predsjedniče g. Vučiću, Srbija sigurnim koracima ide naprijed. Danas sa ponosom svjedočimo kako se naša matica razvija, kako se u njoj grade i otvaraju na stotine kilometara novih auto-puteva, grade nove fabrike, a njeno rukovodstvo na čelu sa Vama diplomatijom čuva obraz, čast i slobodu našeg naroda. Prije nekoliko dana ste pokazali cijelom svijetu da ste veliki državnik, čovjek koji na najbolji mogući način brani interese srpskog naroda. Vašom istrajnom borbom, mudrošću i iskustvom dali ste i nama s druge strane Drine novu snagu i volju da sa našim predsjednikom Miloradom Dodikom čuvamo Republiku Srpsku od svih nasrtaja zapadne međunarodne zajednice. Mi u Trebinju pomno pratimo sve ono što se dešava u Srbiji, jer smo jedan narod, koga ne mogu da podijele granice, već nas one ujedinjuju, približavaju, i radujemo se svakom uspjehu naše matice! Vjerujem i znam da će na predstojećim izborima građani Srbije, naša braća i sestre, dati još jednu veliku podršku ljudima kojima je na prvom mjestu srpski interes. Takvi ljudi, kojima je Srbija i budućnost njenih građana iznad i istoka i zapada, prepoznaju se u politici koju lično vodite. Imati državnika za predsjednika velika je čast, ali su svakom državniku potrebni saradnici. Zato pozivam sve građane Srbije, posebno moje Trebinjce i Hercegovce u Srbiji, da podrže ljude koji neće prodati vjeru za večeru i kojima je jaka Srbija iznad ulizivanja stranim agenturama zarad jedne restoranske igranke. Budite ono što jeste! Volimo Srbiju, volimo Srpsku".

Foto: Novosti

Bileća uz Vučića

BEZ SRBIJE NEMA NI REPUBLIKE SRPSKE

Predsednik opštine Bileća Veselin Vujović pozvao je sve Srbe iz Republike Srpske koji imaju pravo glasa, da na predstojećim izborima zakazanim za nedelju, 2.jun, svoju podršku daju koaliciji okupljenoj oko Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića.

-Predsednik Vučić pokazao je svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije, Republike Srpske i celokupnog srpskog naroda, ma gde on živeo. Ovom prilikom pozivam sve Bilećane, Hercegovce, ali i ostale građane Republike Srpske koji imaju pravo glasa na izborima u Republici Srbiji da svoj glas daju listama čiji lider je Aleksandar Vučić - Srbija sutra i time omoguće kontinuitet jedine ispravne državne politike i prosperiteta koji znači bolje sutra za sve nas. Samo jaka, ekonomski razvijena Srbija, garant je opstanka Republike Srpske i našeg naroda na ovim prostorima. Zato što zajedno možemo da se izborimo sa svim izazovima i zato što samo zajedno možemo da pobedimo, dajte svoj glas za sigurnu i izvesnu budućnost Srbije i srpskog naroda. Za Srbiju i Republiku Srpsku sutra"

Načelnik opštine Bileća
Veselin Vujović

Foto: Novosti

- Predsednik Vučić pokazao je svojim delima kako se bori za nacionalne i državne interese Republike Srbije, Republike Srpske i celokupnog srpskog naroda, ma gde on živeo. Ovom prilikom pozivam sve Bilećane, Hercegovce, ali i ostale građane Republike Srpske koji imaju pravo glasa na izborima u Republici Srbiji da svoj glas daju listama čiji lider je Aleksandar Vučić - Srbija sutra i time omoguće kontinuitet jedine ispravne državne politike i prosperiteta koji znači bolje sutra za sve nas. Samo jaka, ekonomski razvijena Srbija, garant je opstanka Republike Srpske i našeg naroda na ovim prostorima. Zato što zajedno možemo da se izborimo sa svim izazovima i zato što samo zajedno možemo da pobedimo, dajte svoj glas za sigurnu i izvesnu budućnost Srbije i srpskog naroda. Za Srbiju i Republiku Srpsku sutra - ističe Vujović.

Podrška iz Gackog

Dr Ognjen Milinković, načelnik opštine Gacko poručio je da bez snažne Srbije nema ni Republike Srpske.

Poštovani predsjedniče g Vučiću

U poslednje vrijeme, a naročito nekoliko zadnjih nedelja svjedoci smo bestidnih i bezočnih napada na Srpski narod na Srbiju i Srpsku. Nedavno donošenje lažne i sramne tzv rezolucije o Srebrenici a u stvarnosti gaženje svih međunarodnih prava i izrugivanje sa demokratijom u UN od strane zapadnih sila, pokazalo je svo licemjerstvo onih koji Srbiji i Srpskoj ne žele ništa dobro!
Samo mudra nacionalna politika koju godinama uspješno vodite mogla je dati rezultat da ni polovina članica UN ne podrži laž i prevaru srpskih neprijatelja, i tako se spasi obraz i čast srpskog naroda!
Naša matica Srbija u poslednjoj deceniji doživjela je potpuni preobražaj, od zemlje koja je  kasnila u razvoju u odnosu na susjede, Srbija je postala regionalno vodeća sila. Na stotine kilometara novoizgrađenih i obnovljenih magistralnih i autoputeva, željeznica, novootvorene fabrike, na desetine hiljada radnih mjesta. Jačanje odbranbene moći. Sve su to činjenice koje raduju svakog Srbina u Republici Srpskoj, jer bez snažne Srbije nema ni Republike Srpske! Sve ovo je postignuto samo i jedino zahvaljujući mudroj i odgovornoj politici koju predvodite!
Poštovani Predsjedniče neka Vas Božija ruka vodi i čuva u vremenima koja dolaze!
A sve moje Gačane i sve Srbe iz Srpske koji žive i rade u Matici i koji imaju pravo glasa na predstojećim izborima drugog juna, pozivam da složno podrže listu Aleksandar Vučić Srbija sutra, jer ćemo na taj način dati svoj doprinos daljem jačanju Srbije a samim tim i Republike Srpske!
Živjela Srbija, živjela Srpska!
Dr Ognjen Milinković
Načelnik opštine Gacko

BONUS VIDEO

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNO! Ovo što je Novak Đoković uradio na Vimbldonu je ravno - čudu!