"DA LI STE VI VIŠE NORMALNI?" Opozicionar šokiran ponašanjem đilasovaca - Tražili da izbori budu istog dana, sada im ni to ne odgovara

Novosti onlajn

18. 04. 2024. u 13:40

PREDSTAVNICI opozicije nisu izgleda zadovoljni ni odlukom o spajanju izbora - odnosno da beogradski i lokalni izbori budu održani 2. juna. Inače, ovako nešto tražili su sami, što je predsednica Skupštine Ana Brnabić i istakla na konferenciji za novinare.

ДА ЛИ СТЕ ВИ ВИШЕ НОРМАЛНИ? Опозиционар шокиран понашањем ђиласоваца - Тражили да избори буду истог дана, сада им ни то не одговара

Foto: Printskrin

Naime, jedan od zahteva opozicije je bio da izbori budu istog dana, a sada, nakon što je takva odluka i doneta, iskaču sa izjavama da ta odluka nije dobra.

Jedan od najvećih opozicionara na mreži Iks čudio se nad ovakvim njihovim ponašanjem, te upitao poštovaoce Dragana Đilasa.

- Aman, jeste li vi više normalni, ko će vama da ugodi?!?! - napisao je on na društvenoj mreži Iks (Tviter). 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove