SRPSKI NAROD JE POKAZAO ŠTA ŽELI Vučić: To što se dogodilo juče na KiM bilo je mnogo više od poraza Aljbina Kurtija

Novosti online

24. 04. 2023. u 13:11

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se u nedelju na KiM nije samo dogodio nedvosmisleni poraz Aljbina Kurtija i njegovog režima, već i tektonske promene na KiM.

СРПСКИ НАРОД ЈЕ ПОКАЗАО ШТА ЖЕЛИ Вучић: То што се догодило јуче на КиМ било je много више од пораза Аљбина Куртија

Printscreen/Pink

 "Ovo što se juče dogodilo je mnogo više od toga, srpski narod je juče pokazao da traži potpuno drugačiji pristup, pre svega međunarodne zajednice, mislim na zapadne sile - traži veće poštovanje i stvarni dijalog, a ne nametanje rešenja", istakao je Vučić u obraćanju građanima. On je naveo da neće izneti samo analizu, kako je rekao, nekakvih izbornih rezultata, već analizu tektonskih promena koje su se juče dogodile na KiM", naveo je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (255)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?