POSLEDNJA JAVNA IZJAVA VULINA: Nas vodi slobodan čovek Aleksandar Vučić

Novosti online

01. 12. 2022. u 18:33

NOVI direktor BIA Aleksandar Vulin danas je dao poslednju javnu izjavu, kojom je izrazio podršku politici predsednika Aleksandra Vučića.

ПОСЛЕДЊА ЈАВНА ИЗЈАВА ВУЛИНА: Нас води слободан човек Александар Вучић

Foto: MUP

- Moj izbor za direktora Bezbednosno-informativne agencije je dokaz da Aleksandar Vučić ne popušta pod pritiscima i da stranci u ovoj zemlji ne odlučuju. Možda je nekom izgledalo da je popustio pred silom i pretnjama, ali Aleksandar Vučić je čovek koji sluša i voli samo Srbiju - rekao je Vulin,

On dodaje da je mesec dana predsednik puštao moćne ambasadore i njihove šefove da misle da oni mogu da odlučuju.

- Nadam se da su izvukli pouke. Aleksandar Vučić je slobodni vođa slobodnog naroda i dok on vodi Srbiju i kao predsednik Srbije i kao predsednik svih Srba, stranci odlučivati neće. Ovo je moja poslednja javna izjava, ali zbog predsednika Vučića i zbog Srbije morao sam ovo da kažem, nas vodi slobodan čovek - zaključio je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

HLADNA ZIMA SA PUNO SNEGA, EVO KOLIKO ĆE PADATI U BEOGRADU: Meteorolozi izneli prognoze, da li stiže polarni vrtlog?

METEOROLOŠKI sajt "Severe Weather Europe" (SWE) nedavno je pisao kako se nešto čudno dešava sa polarnim vrtlogom, a promene koje se na njemu dešavaju uticaće na predstojeću zimu u Srbiji. Po tome, zima bi na Balkanu, pa tako i u Srbiji, trebala da bude slaba. Međutim, sa druge strane, naši meteorolozi imaju različita predviđanja za zimski period, pa tako jedan naš profesor smatra da ćemo ove zime imati puno snega i da će zima biti hladnija nego za poslednjih 10 godina!

22. 08. 2024. u 09:01

Komentari (11)

Direktan let iz Srbije do najlepše plaže Mediterana – iskoristite SEPTEMBARSKI LAST MINUTE , popust do 390 eur!