NIJEDAN Srbin, a naročito prognani iz Hrvatske u zločinačkoj akciji "Oluja", ne zna više da li ih "lisice" čekaju na graničnim prelazima ove zemlje. Da bi sprečili povratak izbeglih Krajišnika najpre su osmislili tajne optužnice po kojima su za navodne ratne zločine počinjene tokom građanskog rata devedesetih hapsili naše sunarodnike, a sada su rešili da se obračunaju i sa onima koji samo odu da obiđu svoja ognjišta, i to zbog objava na društvenim mrežama?!

Ljubica

16.08.2024. 07:41

Kod Krajišnika na taj način možete samo suprotan efekat postići,krstićemo se i dalje sa tri prsta, a svoje korene nećemo nikada zaboraviti.Trebalo bi prikupiti podatke svih koji su na takav način optuženi i kažnjeni, pa podneti zajedničku tužbu u Strazburu.

Mungos

16.08.2024. 09:47

Па то се ради овако - реципрочна мера хапшењем Хрвата који уђу у Србију, а били су учесници у рату или су објавили нешто против Србије или величају усташе на друштвеним мрежема. Ухапсе они једног, ухапсимо ми једног. Ухапсе они тројицу, ухапсимо ми тројицу. Држе га месец дана у затвору, држимо ми месец дана у затвору. И тако унедоглед. Уложе протест, уложимо ми протест.