Denis i Željko

Dragan Vujičić

22. 04. 2024. u 07:15

DENIS i Željko, Bećirović i Komšić, predstavnici bošnjačkog i hrvatskog naroda u Predsedništvu BiH, otisnuli su se u Njujork da lobiraju da se na Generalnoj skupštini UN 11. jul proglasi Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici. Na "okruglu", 29-godišnjicu od događaja, rezolucijom hoće da "dugoročno pomognu i ohrabre proces pomirenja unutar Bosne i Hercegovine". Baš tako je (ima i sramnije) obrazložio Denis "saveznicima" dolazak "delegacije pravednika" iz Sarajeva na Ist River.

Денис и Жељко

Foto: V.Danilov

I pakao bi se zaledio od dobrih namera Sarajeva!

Neće dvojcu biti lako. Baš zato što, kako kažu, nose u prtljagu "najdokumentovaniji i najobrazloženiji genocid u istoriji"! "Dokazaće" da je na teritoriji BiH od 1992 do 1995. nad Bošnjacima sproveden genocid iz koga su izašli biološki uvećani kao narod za sedam odsto. Na popisu 1991. bilo ih je više od 43, a 2011. preko 50 odsto!
Dokazaće da su iz Srebrenice, iz enklave u koju su ulazili i izlazili u pratnji vojnika UN kako hoće (od 1993 do 1995), "tokom izvršenja genocida" njihovu nejač, sve žene, decu i starce evakuisali Srbi svojim autobusima. Šta ako ih budu pitali: Kako je moguće da nijedan zarobljeni ili zatočeni Srbin iz ove opštine (od 9.390) nikad nije razmenjen niti živ izašao?

Dokazaće da je za "dokumentovanje" genocida dovoljno naći jednog "počinioca", Dražena Erdemovića (odavno slobodan). Dokazaće da su dva svedoka "navodnih egzekucija" Mevludin Orić i Hurem Suljić etalon istine i samo istine o sumnjivom moralu "belosvetskih pravila".

U stvari, Denis i Željko će dokazati da je službeno Sarajevo jedina islamska prestonica kojoj je do izrugivanja genocidu nad muslimanima na Bliskom istoku, a koje se "uživo" odvija na svakom mobilnom telefonu 24 sata. Juče je bio 189. dan.

"Lepota će spasiti svet", pisao je Dostojevski. Nadamo se da će sada u UN "sramota spasiti svet" i da će Denisa i Željka iz Njujorka sa sve njihovim prljavim prtljagom ispratiti kako dolikuje. Pristojne ljude sram izjeda. Od Denisa, Željka i njih još pedesetak "svetskih pravednika"! 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)