HARDEN VOLI KADA JE LOPTA U NJEGOVIM RUKAMA: Povreda Lenarda znači da će "Brada" uzimati veliki broj šuteva

V.M.

23. 10. 2024. u 12:10

PONUDA NBA lige je večeras bogata, a mi smo se opredelili za Džejmsa Hardena čiji Klipersi dočekuju Finiks sanse u "Intuit domu" u Los Anđelesu.

ХАРДЕН ВОЛИ КАДА ЈЕ ЛОПТА У ЊЕГОВИМ РУКАМА: Повреда Ленарда значи да ће Брада узимати велики број шутева

Foto Profimedia

Klipersi su preko leta napravili velike promene, napustilo ih je nekoliko bitnih igrača, a kao nosioci igre za novu sezonu postavljeni su Džejms Harden i Kavaj Lenard.

Kako tradicija nalaže Lenard je povređen, tako da će propustiti početak sezone, što znači da će "Bog i batina" ekipe biti Harden koji se ne libi toga da preuzme odgovornost i poznat je kao igrač koji voli da ima loptu u svojim rukama.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Iako nije na nivou kao što je bio u Hjustonu kada je nekoliko sezona bio najbolji strelac lige, popularni Brada i dalje poseduje veliki kvalitet, šut ga dobro služi, a može i prodorom da naudi protivničkim ekipama.

Od njega se večeras traži da postigne 23 poena, što smatramo da je malo, s obzirom na to da će uzeti veliki broj šuteva zbog izostanka Lenarda, jer pored njega nema istaknute napadačke opcije u Klipersima, tako da očekujemo da rutinski prebaci zadatu granicu.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

NAŠ TIP: Džejms Harden +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu