ZVEZDA JE DOŽIVELA TEŽAK PORAZ, ALI NEMA ZA ČIME DA ŽALI: Crveno-bele već danas očekuje jedno od najtežih gostovanja u regionalnom prvenstvu!

M.M.

21. 10. 2024. u 08:25

KOŠARKAŠI Budućnosti će u petom kolu ABA lige ugostiti Crvenu zvezdu.

ЗВЕЗДА ЈЕ ДОЖИВЕЛА ТЕЖАК ПОРАЗ, АЛИ НЕМА ЗА ЧИМЕ ДА ЖАЛИ: Црвено-беле већ данас очекује једно од најтежих гостовања у регионалном првенству!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli u ovaj meč ulaze nakon duplog kola Evrolige i velike potrošnje. Aktuelni šampion regionalne lige može biti zadovoljan učinjenim, međutim, ostaje žal za poslednjom utakmicom.

Izabranici Janisa Sferopulosa su napravili senzaciju u Istanbulu, prosto su počistili sa terena Fenerbahče rezultatom 57:76.

Sa Barselonom su vodili bitku pred svojim navijačima, gledali smo neizvesnu i kvalitetnu utakmicu, a Katalonci su na kraju izašli kao pobednici (94:98).

Najefikasniji u porazu svog tima bio je Jago dos Santos koji je meč završio sa 23 poena, fantastičnu partiju pružio je i Nikola Kalinić sa 19 pogodaka.

Igrači Zvezde su prikazali dobru igru i svesni su da ovaj poraz ne sme mnogo da utiče na njih, jer ih već danas očekuje bitan duel u ABA ligi.

Sa druge strane parketa stajaće ekipa koja u dosadašnjem delu šampionata nije upisala poraza.

Podgoričani su u prošlom kolu bez problema savladali Zadar na gostujućem parketu (55:71).

Teško gostovanje očekuje crveno-beli, ali naša procena je da će se u Beograd vratiti sa bodovima.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
VANREDNO OBRAĆANJE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem LJajić sa saigračima: Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana (VIDEO)

VANREDNO OBRAĆANjE FUDBALERA FK NOVI PAZAR! Adem Ljajić sa saigračima: "Navijači su došli i tražili da ne igramo protiv Partizana" (VIDEO)

Burno je u fudbalskom klubu Novi Pazar, koji je pred prvenstveni meč sa Partizanom saznao da će ga igrati na svom stadionu bez prisustva publike, što je veoma razljutilo pristalice pomenutog kluba. A posle navijačke reakcije, svi fudbaleri novopazarskog superligaša izašli su pred medije, a u njihovo ime obratio se kapiten, Adem Ljajić.

20. 10. 2024. u 15:49

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

SLAVNOM RUSU KRENULI DA ODSTRANE TESTIS! Andrej Rubljov hitno primljen u bolnicu, a na operacionom stolu...

Prevencija. Tako važna reč. Pregled iz predostrožnosti - termin koji se često upotrebljava. Ali... koliko ljudi, zapravo, takvim pregledima i pristupi kad i kako treba? Premalo, imajući u vidu u kakve sve kasnije zdravstvene tegobe može da se dospe. Andrej Rubljev, čuveni ruski teniser, poslednji je primer - koliko je važno na vreme potražiti pomoć, čak i kada simptoma baš i nema, ili su tek jedva primetni.

20. 10. 2024. u 18:01

Komentari (0)

OPREZNO! IGRAMO PROTIV TIMA KOJI JE... Sferopulos zna šta Zvezdu čeka protiv Budućnosti u Podgorici