ZVEZDIN DŽELAT NASTAVLJA PUT KA LIGI ŠAMPIONA: Holanđani su rutinski savladali našeg šampiona, ali današnji rival je znatno jači

V.M.

17. 10. 2024. u 11:12

U prvoj utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za odbojkašku Ligu šampiona Tirol će ugostiti Orion (18.00).

ЗВЕЗДИН ЏЕЛАТ НАСТАВЉА ПУТ КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Холанђани су рутински савладали нашег шампиона, али данашњи ривал је знатно јачи

Foto: Profimedia

Orion je bio veoma blizu eliminacije u prvom kolu kada je izgubio prvi meč od TTU-a (1:3) pred svojim navijačima, međutim u revanšu je ostvario ubedljivu pobedu od 3:0 i nakon toga slavio u zlatnom setu za prolaz u drugo kolo.

Tamo ga je sačekao naš šampion Crvena zvezda koju je prosto počistio sa parketa, slavio je na oba meča s 3:0 u setovima i rutinski se plasirao u plej-of kvaliifkacija gde ga očekuje obračun sa Tirolom.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Austrijski predstavnik je jači rival od svih timova sa kojima je Oriol igrao i dovoljno je reći da je Tirol na osam odigranih utakmica u ovoj sezoni izgubio samo tri seta.

Takođe, već je došao do jednog trofeja osvojivši austrijski Superkup, tako da u odličnom ritmu dočekuje ovaj dvomeč i oran je da se plasira u Ligu šampiona.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

NAŠ TIP: hendikep setova 1 (-1,5) (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAKU PUKO FILM! Đoković postavio ultimatum teniskim vlastima - počeo rat kakav beli sport ne pamti!