SRBIN STAVLJA TIM NA SVOJA LEĐA: Da li je konačno došlo vreme da novajlija slavi?

V.M.

12. 10. 2024. u 11:45

U trećem kolu italijanske odbojkaške Superlige, Grotacolina će ugostiti Veronu (20.45).

СРБИН СТАВЉА ТИМ НА СВОЈА ЛЕЂА: Да ли је коначно дошло време да новајлија слави?

Foto: Profimedia

Grotacolina se ove godine vratila u Seriju A i glavni cilj biće joj opstanka u eliti. Preko leta je napravila određenih promena u timu, ali i dalje joj mnogi predviđaju grčevitu borbu za opstanak što je standardna pojava kada se neki tim plasira u viši rang.

Domaćin je u prvom kolu mogao odmah do velike pobede, ugostio je ranjivu Mocnu i osvojio dva seta, ali do trećeg nije mogao i poražen je u tajbrejku (2:3), dok je u prošlom kolu odigrao katastrofalno na gostovanju Modeni protiv koje je osvojio samo 44 boda na čitavom meču (0:3).

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Jasno je da će Grotacolini biti jako teško u Superligi, a jedan od igrača koji bi trebao biti nosilac ekipe u teškoj borbi za opstanak je naš Dušan Petković.

Iskusni korektor je u uvodna dva meča bio najbolji pojedinac ekipe, posebno se istakao protiv Monce kada je upisao 31 poen i Grotacolini će biti potrebna nova sjajna partija od nekadašnjeg odbojkaša Crvene zvezde kako bi napravila eventualno iznenađenje.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Sa druge strane, Verona je malo menjala tim u odnosu na prošlu sezonu, od bitnijih igrača otišli su Amin i Grozdanov ali dovedene su adekvatne zamene i od nje se očekuje da ponovo bude učesnik plej-ofa.

Gosti su sezonu započeli polovično, porazom od Peruđe i pobedom nad Ćisternom, a danas su po bukmejkerima veliki favoriti da dođu do novog trijumfa.

Kao nosilac ekipe ističe se Noumori Keita, sjajni primač je atletski gledano možda i najobdaerniji igrač u ligi, a to je i pokazao u prošlom kolu kada je protiv Ćisterne osvojio čak 28 poena i jasno je da mu dizač Spiritolo mnogo veruje pošto je digao čak 45 lopti na meču.

Novajliju će nositi publika, dok gosti imaju individualni kvalitet na svojoj strani, biće veoma zanimljivo i tipujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +179,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)