EUFORIJA U "VELIKOJ JABUCI": Povratak Rodžersa je ono što su domaći navijači željno iščekivali

V.M.

19. 09. 2024. u 13:22

PRVU utakmicu trećeg kola NFL lige odigraće Njujork džetsi i Nju Inglend petriotsi koji se sastaju na "Met lajf stadionu" (2.15).

ЕУФОРИЈА У ВЕЛИКОЈ ЈАБУЦИ: Повратак Роџерса је оно што су домаћи навијачи жељно ишчекивали

Foto: Profimedia

Pre godinu dana Džetsi su konačno doveli sjajnog kvoterbeka, nešto što im je baš falilo u skorijoj istoriji i taj problem su rešili dovođenjem legendarnog Erona Rodžersa.

Jedan od najboljih i sigurno najtalentovaniji kvoterbek svih vremena je odlučio da poslednjih par sezona svoje bogate karijere provede u Njujorku i navijači Džetsa su bili oduševljeni njegovim dolaskom.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Međutim, u prvom napadu prve utakmice prošle sezone, Rodžers je doživeo tešku povredu zbog koja je izostao sa terena gotovo godinu dana i tako su nade navijača da mogu nešto da urade srušene.

Sada se nekadašnji student Kalifornije oporavio i polako ulazi u formu na startu nove kampanje. Na prvom susretu protiv Fortinajnersa nije izgledao baš dobro, ali utisak je popravio odličnim nastupom u pobedi protiv Tenesija proteklog vikenda (24:17).

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Rodžers ostvaruje sve bolju konekciju sa svojim saigračima, pre svega Holom i Vilsonom, tako da se očekuje da izgledaju sve bolje na terenu iz nedelje u nedelju, a ako na to dodamo odličnu odbranu Džetsa, jasno je zašto u "velikoj jabuci" misle da mogu daleko da doguraju ove sezone.

Današnje će imati prvi divizioni okršaj u sezoni jer će ugostiti Nju Inglend koji izgleda dosta bolje nego što se to očekivalo od njega.

Odlaskom čuvenog Bila Beličeka sa klupe svi su mislili da će Petriotsi biti među najlošijim timovima u ligi, međutim, u prva dva kola su pružili izuzetno dobre partije.

Prvo su napravili veliko iznenađenje pobedivši Bengalse u Ohaju rezultatom 16:10, dok su nakon toga tek posle produžetaka poraženi protiv Sijetla (20:23).

Kao i uvek, odbrana Nju Inglenda izgleda dosta dobro, ali veliki upitnik ove ekipe je napad, pogotovo mesto kvoterbeka koje trenutno pripada Brisetu, ali zna se da on nije kadar da konstantno beleži dobre rezultate.

Oni su na draftu izabrali talentovanog Drejka Meja, ali ne žele da žure i brzo ga ubace u vatru, tako da je za sada rezerva, mada mnogi američki mediji tvrde da je samo pitanje vremena kada će Mej preuzeti mesto startera.

Ovo će biti prvi meč Džetsa pred svojim navijačima ove sezone, publika će biti uz Rodžersa i družinu i zbog toga očekujemo ubedljivu pobedu domaćina.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-6,5) (kvota 1,92)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PROBLEM ZA ZVEZDU: Milojević morao da zameni jednog od ključnih igrača