"KNEŽEVI" SU PRETRPELI DVA PORAZA: Monako prošle godine nije uspeo da se domogne fajnal-fora Evrolige

M.M.

13. 09. 2024. u 14:44

KOŠARKAŠI Monaka i Breogana će se sastati u prijateljskom meču.

КНЕЖЕВИ СУ ПРЕТРПЕЛИ ДВА ПОРАЗА: Монако прошле године није успео да се домогне фајнал-фора Евролиге

FOTO: M. Vukadinović

"Kneževi" su pre dve sezone igrali fajnal-for Evrolige, ali prošle im to nije pošlo za rukom.

Majk Džejms je statistički bio najkorisniji igrač u regularnom delu, a ujedno je postao i najbolji strelac u istoriji najelitnijeg evropskog takmičenja.

Izabranici Saše Obradovića su odigrali dve prijateljske utakmice i u oba navrata su doživeli poraz.

Najpre je bolja od njih bila Unikaha, a zatim i Real Madrid. Protiv Madriđana su prikazali bolju igru, ali poeni Gabrijela Deka u poslednjoj sekundi su rešili pobednika, konačan rezultat glasio je (77:75).

Večeras će se sastati sa Breoganom, a naša procena je da granica poena neće biti prebačena. 

NAŠ TIP: -158,5 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji, a baš tamo, ruska javnost, burno je reagovala na tu vest.

17. 09. 2024. u 17:10

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

SRBIJA SE RADUJE - BORIŠA SIMANIĆ IMA KLUB! Reprezentativac koji je izgubio bubreg boreći se za Srbiju - igraće u ABA ligi!

Košarkaška reprezentacija Srbije je od Nemačke izgubila finale prošlogodišnjeg Svetskog prvenstva, a na tom meču, kao i na svim počev od druge faze Mundobasketa 2023, nije mogla da računa na Borišu Simanića. On je izgubio bubreg usled udarca dobijenog na utakmici sa Južnim Sudanom, a upravo se Simanić pobrinuo za neverovatno lepu vest ovog utorka.

17. 09. 2024. u 13:05

Komentari (0)

LUDE SCENE NA TENISKOM TERENU: Novak Đoković dobio masažu usred meča (FOTO)