BRONZA MU DAJE VETAR U LEĐA: Sjajni Italijan igra tenis svog života!

V.M.

14. 08. 2024. u 13:33

RAZIGRANI Lorenco Muzeti će u derbiju drugog kola mastersa u Sinsinatiju ukrstiti koplja sa miljenikom domaće publike Fransesom Tijafoom (1.00).

БРОНЗА МУ ДАЈЕ ВЕТАР У ЛЕЂА: Сјајни Италијан игра тенис свог живота!

Foto: Profimedia

Italijan ove sezone igra tenis svog života i nalazi se u sjajnoj formi. Dogurao je do polufinala Vimbldona gde ga je zaustavio Novak Đoković, dok je nakon toga na Olimpijskim igrama osvojio bronzanu medalju.

Nju je osvojio pobedivši Feliksa Ožea Alijasima, a vredi istaći to da ga je u polufinalu takođe savladao Novak Đoković koji ga je u dva navrata sprečavao da se domogne finala velikih turnira.

Osvajanje bronze je Italijanu dalo vetar u leđa i očekuje se da na betonu takođe pruža dobre partije, iako je poznato da mu to nije najomiljenija podloga.

U prvom kolu mastersa u Sinsinatiju posle preokreta je savladao Nikolasa Đarija (4:6, 7:6 (5), 7:6 (4))

Danas će imati težak zadatak jer će mu rival biti Franses Tijafo koji igra promenljivo ove sezone, ali je uvek insipirisan kada igra u Americi i pred domaćom publikom je pružao najbolje partije u svojoj karijeri.

Dvadeset sedmi igrač sveta je poznat po tome da se dosta oslanja na svoj servis i forhend, te je pravi izdanak tradicionalne američke škole tenisa.

Najskoriji turnir odigrao je u Montrealu gde je iznenađujuće ispao u prvom kolu od Tabila (4:6, 2:6), tako da je motivisan došao u Sinsinati da "ispravi" taj slab nastup i ovaj masters je otvorio pobedom nad Davidovič Fokinom u dva seta (6:3, 7:6 (6)).

Tijafo i Muzeti su se sastajali šest puta u svojoj karijeri i samo jedanput je meč završen u dva seta, tako da smo mi odlučili da večeras verujemo tradiciji i tipujemo da će granica gemova biti prebačena.

NAŠ TIP: +22,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak leti iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

RADOVAO SE PRE VREMENA? Janik Siner ipak "leti" iz tenisa zbog dopinga?! Uopšte nije istekao rok, iako to mnogi tvrde!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen na delu", a potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali. Kada je za to saznao čitav svet - već je bio oslobođen optužbi. Međutim, može biti da se nije izvukao kako se činilo na prvi pogled, a i kako su mnogi ovog utorka javili, tvrdeći "da je istekao rok da Svetska anti-dopign agencija (VADA) podnese žalbu". Rok uopšte nije istekao.

10. 09. 2024. u 17:54

Komentari (0)

ANĐELKA U BELOM GRLI I LJUBI MUŽA: Glumica podelila fotografije sa crkvenog venčanja - oglasila se i njena kuma