OLIMPIJSKI TIKET: Srbija bije odlučujuću bitku za četvrtfinale

O. M.

03. 08. 2024. u 11:40

REDAKCIJA Tipa vam je za danas spremila tiket sastavljen od mečeva sa Olimpijskih igara u Parizu.

ОЛИМПИЈСКИ ТИКЕТ: Србија бије одлучујућу битку за четвртфинале

FOTO: AP/Tanjug

Olimpijski tiket

13.30 Španija - Srbija (košarkašice) -140,5 (1,80)

17.00 Muzeti - Ože-Alijasim 1 (1,80)
19.30 Srbija (vaterpolisti) - Francuska 1 (1,77)
21.00 Kanada - Srbija (odbojkaši) +183,5 (1,90)

Ukupna kvota: 10,89

Košarkašice Srbije će se u trećem kolu grupne faze Olimpijskog turnira sastati sa Španijom. Selektor Marina Maljković nije bila oduševljena igrom naših košarkašica nakon drugog kola i pobede nad Portorikom. Imala je naša rerezentacija veliku prednost u tom duelu, ali su u poslednjoj deonici toliko podbacile da se trijumf dovodio u pitanje.

Olimpijska bronza je ulog današnjeg meča između Lorenca Muzetija i Feliksa Ože-Alijasima na terenima Rolan Garosa. Kanađanin je svojoj zemlji već doneo jedno bronzano odličje, u miks dublu, zbog čega ga je verovatno stigao i umor. Osim toga, kvalitet i trenutna forma jesu na strani Italijana koji ima priliku da svojoj zemlji donese prvo olimpijsko odličje u tenisu posle ravno sto godina.

Dvostruki uzastopni olimpijski šampion u vaterpolu, Srbija, bije odlučujuću bitku za plasman u četvrtfinale, a protivnik je domaćin Francuska koji nikad u ovom veku nije stigao do četvrtfinala olimpijskog vaterpolo turnira.

Za razliku od "delfina", odbojkaška "plava četa" izgubila je sve šanse za plasman u borbu za medalje pa je meč protiv Kanade za naše momke samo stvar prestiža, kao uostalom i za "javorove listove". Pobednik ovog duela biće treći, ali nema šanse da bude među dve najbolje drugoplasirane ekipe. Naši momci bi se pobedom od 3:0 ili 3:1 bodovno izjednačili sa Brazilom i Japanom, ali bi imali lošiji set-količnik, koji nam je "upropastio" maksimalni poraz od Slovenije.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)