IGRAĆE SE U IZUZETNO BRZOM RITMU: Amerikanci melju sve pred sobom!

M.M.

03. 08. 2024. u 11:19

REPREZENTACIJA Sjedinjenih Američkih Država će se u poslednjem kolu grupne faze Olimpijskih igara sastati sa Portorikom.

ИГРАЋЕ СЕ У ИЗУЗЕТНО БРЗОМ РИТМУ: Американци мељу све пред собом!

FOTO: Tanjug/AP

Amerikanci igraju najbolju košarku na Olimpijskom turniru, izraziti su favoriti i pravo bi čudo moralo da se desi da ih neko zaustavi.

Srbija, Kanada i ostali imaju veliki kvalitet, ali Stiv Ker ima na raspolaganju 12 podjednako kvalitetnih košarkaša i to pravi veliku prevagu.

U prošlom kolu su savladali selekciju Južmog Sudana rezultatom 103:86, a najefikasniji pojedinac na terenu bio je Bem Adebajo sa 18 poena, dok su ga pratili Kevin Durent i Entoni Edvards sa 13, odnosno 12 pogodaka.

Danas će sa druge strane parketa stajati Portorikanci koji vole brzu košarku.

Verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +186,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

ITALIJA U NEVERICI NA KRAJU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok!

Teniski svet je pre 20 dana potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, potom je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, minulih dana mu uopšte nije bilo lako. Sada, kada je postao prvi Italijan koji je osvojio Ju-Es open - doživeo je novo, ali lepo iznenađenje.

09. 09. 2024. u 12:17

Komentari (0)

MA, KAKAV DOPING, JA SAM NAJBOLJI! Janik Siner osvojio Ju-Es open 2024 posle neviđenog skandala, slede tektonske promene na ATP listi