FRANCUZ DOMINIRA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Miljeniku domaće publike se smeši novo zlato

V.M.

31. 07. 2024. u 11:28

U finalu trke 200 metara prsno za muškarce verujemo u sjajnog Leona Maršana (22.30).

ФРАНЦУЗ ДОМИНИРА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Миљенику домаће публике се смеши ново злато

Foto: Profimedia

Francuski plivač se tokom čitave godine posebno pripremao za Olimpijske igre, preskočio je Evropsko prvenstvo u Beogradu i jedini cilj mu je dominacija u Parizu.

Svoju avanturu u prestonici odlično je započeo, u svojoj omiljenoj disciplini 400 metara mešovito je osvojio zlatnu medalju i usput oborio olimpijski rekord.

Sada su mu preostale još tri discipline u kojima se takmiči, 200 metara mešovito, 200 metara delfin i 200 metara prsno, a u dve od te tri će finala biti održana večeras.

Prvo na programu je delfin, dok je prsno dva sata kasnije po zvaničnom rasporedu i biće ovo naporno veče za dvadesetdvogodišnjeg Francuza.

Ipak, iako je njegova najomiljenija disciplina 400 metara mešovito, može se reći da mu najbolje od sva četiri stila ide prsno, što je i pokazao juče u kvalifikacijama i polufinala kada je zabeležio sjajno vreme od 2.08.11, daleko najbolje od svih finalista.

Maršan je silno motivisan, publika ga "nosi" kada pliva, ima sjajnu podršku sa tribina i verujemo da će večeras osvojiti zlatnu medalju u trci na 200 metara prsnim stilom.

NAŠ TIP: Leon Maršan osvaja zlato na 200 m prsno (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARSKA BRUKA! Novi skandal na meču TZV. Kosova - Dočekali Rumune zastavama UČK i Albanije (VIDEO)