NADAL JE NA OVO ČEKAO VIŠE OD DVE GODINE: "Bik sa Majorke" će danas biti veoma motivisan!

V.M.

21. 07. 2024. u 11:08

SVOJE prvo finale po povratku sa povrede Rafael Nadal će odigrati danas protiv Nuna Borgesa u turniru u Bostadu (14.00).

НАДАЛ ЈЕ НА ОВО ЧЕКАО ВИШЕ ОД ДВЕ ГОДИНЕ: Бик са Мајорке ће данас бити веома мотивисан!

FOTO: Tanjug/AP

Od kada se vratio na teren Rafael Nadal nije dominantan kao nekada, povrede su ga "osakataile", ali šampionsko srce je i dalje tu i danas će imati priliku da osvoji prvu titulu ove godine.

"Bik sa Majorke" je u Bostad došao kao jedan od glavnih favorita i za sada je opravdao tu ulogu. Prva dva meča dobio je rutinski, protiv Borga i Norije, a nakon toga usledio je teži deo posla.

Protiv Navonea u četvrtfinalu, a zatim i protiv Ajdukovića u polufinalu gubio je prvi set, ali borbenost koja ga je krasila kroz čitavu karijeru i oba puta je slavio posle preokreta.

Rival u finalu biće mu Nuno Borges koji je ima dosta lakši put do finala, nije igrao protiv nijednog igrača iz top 100 i izgubio je samo jedan set do sada od zemljaka Roke.

Verujemo da je došlo vreme da Nadal osvoji prvu titulu posle povratka na teren, a uz fiks bi dodali i plus gemove pošto teško da Rafa može da pobedi Borgesa u dva seta.

NAŠ TIP: Borges - Nadal 2&+22,5 (kvota 3,00)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„NEPOBEDIVI“ OSVAJAJU VRH PIRAMIDE: Invictus Challenge by Mozzart po prvi put na Rtnju