SINER MORA BITI OPREZAN: Današnji rival može da mu napravi velike probleme

V.M.

07. 07. 2024. u 11:00

U osmini finala Vimbldona gledaćemo obračun između Janika Sinera i Bena Šeltona. Meč je po rasporedu drugi na "Terenu broj jedan" i trebao bi da počne negde oko 16 časova po našem vremenu.

СИНЕР МОРА БИТИ ОПРЕЗАН: Данашњи ривал може да му направи велике проблеме

FOTO: Tanjug/AP

Svetski broj jedan je na ovaj turnir došao sa velikim očekivanjima, prethodne dve sezone zaustavljao ga je Novak Đoković, međutim od tada se dosta toga promenilo i sjajni Italijan je pokazao da može da se nosi najboljim teniserom svih vremena pobedivši ga nekoliko puta, najzapaženije u polufinalu Australijen opena (3:1 u setovima).

Siner je do sada pokazao dosta dobar tenis na Vimbldonu, rutinski se izborio sa neugodnim rivalima Hanfmanom i Beretinijem, dok je u prošlom kolu "počistio" sa terena Miomira Kecmanovića kojem je dopustio samo sedam gemova.

Očigledno je da je samopouzdanje na visokom nivou kod Sinera, ali danas bi morao biti oprezan jer će za rivala imati američkog bombardera Bendžamina Šeltona.

Šelton se muči ove sezone, ali poznato je da voli da igra velike turnire i velike mečeve na kojima uvek izvlači najbolje iz sebe. 

Do sada je na Vimbldonu igrao čak tri meča u pet setova, ali na svakom od njih je pokazao zavidnu mentalnu snagu i samopouzdanje u sebe, tako da je redom bio bolji od Belučija, Harisa i Šapovalova.

Šelton ima dosta dobar seriv koji će danas morati da ubacuje u visokom procentu, a pored toga ako želi da naprvi iznenađenje, mora da ga služi i njegov razorni forhend koji mu je ubedljivo najjače oružje.

Ovi teniseri su se sastajali tri puta u svojim karijerama i trenutno je 2:1 u međusobnim duelima za Sinera koji je na njihovom jedinom ovosezonskom duelu slavio s 2:0 (7:6 (4), 6:2) na Indijan Velsu.

NAŠ TIP: +31,5 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici