VELIKI DERBI, AL' ZAMALO: Italijani napravili čudan potez uoči današnjeg meča

V.M.

19. 06. 2024. u 11:30

''AZURI'' su odlučili da nam uskrate zadovoljstvo gledanja izuzetno zanimljivog odbojkaškog meča sa Poljskom, koji je na programu večeras od 21.00, jer će bez ijednog standardnog prvotimca igrati završnu fazu Lige nacija u Sloveniji.

ВЕЛИКИ ДЕРБИ, АЛ ЗАМАЛО: Италијани направили чудан потез уочи данашњег меча

Foto Profimedia

Za Poljsku i Italiju se slobodno može reći da se radi o dve najkvalitetnije reprezentacije na svetu, igrali su finala poslednjeg Svetskog i Evropskog prvenstva i danas je trebalo da gledamo još jedan klasik u njihovoj režiji, ali toga neće biti.

Iako su prve dve nedelje Lige nacija igrači u najjačem mogućem sastavu, ''azuri'' su odlučili da to ne učine u poslednjoj nedelji i očigledno je da su se zadovoljili samim plasmanom na Olimpijske igre i da ih Liga nacija preterano ne zanima.

Skroz su promenili sastav za ovih par utakmica koje će odigrati u Sloveniji i iskusni stručnjak na raspolaganju neće imati ni Mikjeleta, Đanelija, Laviju, Rusoa, Galasija....

Sa druge strane, Poljaci i da hoće, ne mogu da dođu u slabom sastavu jer oni gotovo na svakoj poziciji imaju po nekoliko izuzetno kvalitetnih igrača.

Pored Kureka koji se vratio u sastav tokom druge nedelje takmičenja, sada će zaigrati i jedan od najboljih u istoriji ovog sporta, veliki Vilfredo Leon.

Upravo je sjajni primač kubanskog porekla bio najzaslužniji za osvajanje Evropskog prvenstva prošle godine kada je u finalu dominirao protiv Italijana, a sada kada je napunio baterije spreman je da to učini i u ''Stožicama''.

Takođe, Grbić će na raspolaganju imati i Bjenijeka koji je duže vreme bio odsutan zbog povrede i konačno je spreman da pomogne ekipi.

Oba tima su već osigurala plasman na završni turnir Lige nacija, tako da ovaj meč nema ni rezultatski značaj, ali verujemo da u ovakvim sastavima Italija nema šta da traži protiv Poljske.

NAŠ TIP: Italija - Poljska hendikep setova 2 (2,5) (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Izvanredni poslovni rezultati kompanije dm drogerie markt u godini jubileja, uz rast od 30,34 odsto