NEMCI SU SE UOZBILJILI: Mogu biti izuzetno neugodan rival za ''galske petlove'' koji će biti bez par prvotimaca na ovom susretu

V.M.

19. 06. 2024. u 07:35

TREĆU nedelju odbojkaške Lige nacija otvaraju Nemci i Francuzi koji se sastaju od devet časova u Manili.

НЕМЦИ СУ СЕ УОЗБИЉИЛИ: Могу бити изузетно неугодан ривал за галске петлове који ће бити без пар првотимаца на овом сусрету

Foto: Profimedia

Nakon što su odmarali dosta bitnih igrača za vreme prve nedelje, Nemci su se uozbiljili u drugoj nedelji, samu završnicu turnira dočekuju na 11. mestu tabele sa skorom 3-5.

Uoči današnjeg susreta ostvarili su trijumfe nad Bugarskom i Turskom, a malo im je falilo da budu ''perfektni'' u Japanu gde ih je jedino pobedio Japan (2:3 u setovima).

Svakako, najbitnija stvar za Nemce je to da su se već plasirali na Olimpijske igre zbog sjajnih igrara u prošlogodišnjim kvalifikacijama, ali sada imaju priliku da odu i na završni turnir Lige nacija jer osmoplasirana Kuba ima samo pobedu više (skor 4-4) i sigurno je da će biti motivisani da to i učine.

Sa druge strane, Francuzi tempiraju formu za Pariz u kojem će pred svojim navijačima braniti titulu Olimpijskog šampiona zarađenu u Tokiju 2021. godine.

Radi se i izuzetno kvalitetnoj i iskusnoj reprezentaciji koja igra dosta dobro ove godine u Ligi nacija i peta je na tabeli sa skorom 6-2.

Selektor Andrea Đani sa sobom ima sve najbolje igrače na raspolaganju izvan povređenog Šinenjezea i verovatno Ngapeta koji takođe ima manjih zdravstvenih problema, međutim, pitanje je koliko želi da ih umara pred Olimpijadu, ali takođe ne sme ni preterati u njihovom odmaranju kako ne bi ispali iz forme pre igara u Parizu, tako da su rotacije česte kod italijanskog stručnjaka i nikad se ne zna kakav će sastav izvesti.

Upravo zbog toga preldažemo plus na ovom meču, jer iako ''galski petlovi'' budu u najjačem sastavu, verujemo da Nemci mogu da im ''otkinu'' bar jedan set pošto su pokazali zaista dobre igre od kada su im se standardni prvotimci vratili u ''pogon'' nakon što su se odmarali tokom prve nedelje Lige nacija.

NAŠ TIP: Nemačka - Francuska +177,5 (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd