''TD PLEJS'' ĆE BITI PUN DO POSLEDNJEG MESTA: Publika daje vetar u leđa Kanađanima

V.M.

06. 06. 2024. u 12:30

DVA sata posle ponoći odbojkaši Kanade će ugostiti Argentinu pred punim tribinama ''TD plejsa'' u Otavi.

ТД ПЛЕЈС ЋЕ БИТИ ПУН ДО ПОСЛЕДЊЕГ МЕСТА: Публика даје ветар у леђа Канађанима

Foto: Profimedia

Kanađani su preko kvalifikacionog turnira iznenađujuće obezbedili plasman na Olimpijske igre, a sa solidnim nastupima nastavili su i u Ligi nacija gde su trenutno sedmi na tabeli sa skorom 3-2.

Bili su polovični nakon prve nedelje, a zatim su pre par dana savladali Kubu sa 3:1 u setovima čime su, pored toga što su se popeli na tabeli, dosta pomogli i našoj reprezetnaciji koja se sa Kubancima bori za deveto mesto na svetskoj rang-listi, poslednje koje vodi u Pariz.

Domaćini od samog starta takmičenja igraju u najjačem sastavu, to su svi nosioci igre, a najviše od svih se istakao miljenih publike Stiven Mar koji je jedan od najboljih poentera ovogodišnjeg izdanja Lige nacija.

Sa druge strane, Argentinci pružaju promenljive partije, fali im konstantnost u igri i nakon pet odigranih utakmica drže deseto mesto na tabeli sa skorom 2-3.

Takođe su bili polovični posle prve nedelje, ali pre par dana su naleteli na najjači sastav Amerike koji ih je počistio sa terena rezultatom 3:0 u setovima.

''Gaučosi'' nisu obezbedili učešće na Olimpijskim igrama, mada se nalaze na dosta sigurnom osmom mestu svetske rang-liste sa 300 poena na svom saldu, što je čak 53 više od jedanaestoplasirane Srbije, ali ukoliko nastave da gube utakmice, mogu ugroziti svoju poziciju, pogotovo ako izgube od Kanađana koji su ispod njih na tabeli, što bi verovatno značilo dvocifren gubitak bodova.

Publika će biti na strani domaćina, ali kvalitet je na strani gostiju, očekujemo neizvestan meč i verujemo da će se igrati svih pet setova u ''TD plejsu''.

NAŠ TIP: tačan broj setova 5 (kvota 2,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA! Ovo je najnoviji uslov za Ruse u vezi Olimpijskih igara Pariz 2024