ŠAMPION IDE PO "SIGURNE" BODOVE: Široki Brijeg je redovna mušterija ekipi iz Republike Srpske

O. M.

28. 10. 2024. u 11:36

BORAC iz Banjaluke gostuje Širokom Brijegu u derbiju 11. kola bosanske Premijer lige. Utakmica se igra na stadionu "Pecara"

ШАМПИОН ИДЕ ПО СИГУРНЕ БОДОВЕ: Широки Бријег је редовна муштерија екипи из Републике Српске

FOTO: Profimedia

Šampion je u formi, vezao je pet prvenstvenih poraza i dolazi na Pecaru da produži seriju. Nisu izgubili sedam takmičarskih mečeva, od jedinog poraza u sezoni koji im je naneo FK Sarajevo pre nešto više od mesec dana u Banjaluci.

S druge strane, Širokobriježani su u prošlom kolu teško izvojevanom pobedom nad Posušjem u lokalnom derbiju prekinuli "post" od pet utakmica.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Borac igra dobro i na evropskoj sceni gde je u Ligi konferencija neporažen posle dva kola. Na startu su osvojili bod protiv Panatinaikosa, a u prošlom su savladali APOEL u gostima. Ostaje da se vidi kako će dug put sa Kipra uticati na igrače Borca, a preti i opuštanje posle velike pobede.

Ipak, svi u redovima Banjalučana, od stručnog štaba do igrača, svesni su opasnosti od opuštanja i spremni da sa Pecare donesu tri boda koja su veoma važna u borbi za odbranu naslova.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Široki Brijeg je redovna Borčeva mušterija, osam pobeda ima ekipa iz Republike Srpske u poslednjih deset međusobnih susreta i 11 u poslednjih 14, uz samo jedan poraz.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru