VELIKAN BI DA SE VRATI U ELITU: "Crno-beli" su nadomak velikog uspeha!

V.M.

28. 10. 2024. u 11:08 >> 11:08

FUDBALERI Santosa će u 34. kolu brazilske Serije B gostovati Ituanu (23.00).

ВЕЛИКАН БИ ДА СЕ ВРАТИ У ЕЛИТУ: Црно-бели су надомак великог успеха!

Foto: Profimedia

Čuveni Santos, čiji su dres svojevremeno nosili fudbalski velikani poput Pelea, Nejmara i mnogih drugih, prošle sezone je prvi put u svojoj bogatoj istoriji ispao iz elite.

To je bio veliki udarac za "crno-bele" koji nisu očekivali da će ispasti iz Serije A, ali dobro se oporavljaju i za sada im odlično ide u Seriji B jer se pred kraj 34. kola nalaze na liderskoj poziciji.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Doduše, isti broj bodova osvojili su Sport Resife i Mirasol koji su ispod njega, dok četvrtoplasirani Novorizantino zaostaje dva boda za njima, što dovoljno govori o gužvi u vrhu tabele.

Prva četiri na tabeli obezbediće plasmanu u elitu, a šansu za to vreba i petoplasirana Seara koja zaostaje pet bodova za Santosom.

*ADMIRAL BET VAM POKLANjA*
--> BONUS KAKAV STE ŽELELI <--

Forma u kojoj se nalaze "crno-beli" je promenljiva, igraju po principu "toplo-hladno" u poslednje vreme i na minulih pet ligaških duela upisali su tri pobede i dva poraza.

Današnji rival biće im Ituano koji se grčevito bori za opstanak. Trenutno je u zoni ispadanja, ali ima samo dva boda manje od SRB-a koji je prvi tim iznad crte.

U donjem domu je gužva slična onoj na vrhu, tako da će biti izuzetno zanimljivo ispratiti ko će sačuvati status drugoligaša za sledeću sezonu.

Ituano je u prošlom kolu ostvario veoma bitan trijumf protiv Botafogo SP-a, a heroj trijumfa bio je jedini strelac na meču, Giljerme Marijano koji je zatresao mrežu u 81. minutu.

Posle ovog, do kraja su ostala još četiri kola, tako da je večerašnji meč izuzetno bitan za oba tima, a mi oprezno tipujemo duplu šansu na gosta uz malo golova pošto su u pitanju ekipe koje nisu napadački raspoložene u poslednje vreme.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Cedevita podržava klinCE kreativCE: Deca iz SOS Dečjeg sela Srbija osvojili javnost umetničkim delima u sklopu kampanje Budi TU. Budi CE.