VELIKAN JE UHVATIO ZALET: Može li do četvrte uzastopne pobede protiv nekadašnjeg šampiona?

V.M.

27. 10. 2024. u 10:30

FUDBALERI Liona pokušaće da nastave pobednički niz kada im od 15 časova na noge bude došao Okser.

ВЕЛИКАН ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Може ли до четврте узастопне победе против некадашњег шампиона?

Foto: Profimedia

Lion je ponovo imao slab start sezone, međutim za razliku od prošle, ove se na vreme "trgao" i rapidno se uspinje na tabeli Lige 1.

Pobednički niz započeo je krajem septembra protiv Tuluza (2:1), a nakon toga je bio bolji od Nanta (2:0) i Avra (4:0), a ukoliko i danas upiše tri boda popeće se na peto mesto što bi bio veliki uspeh s obzirom da je pre mesec dana bio u donjem domu tabele.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Pored odličnih nastupa u prvenstvu, "dečaci" su veoma dobro započeli učešće u Ligi Evrope koju su otvorili pobedama nad Olimpijakosom i Rendžersom, ali taj niz su prekinuli sredinom nedelje kada ih je na "Park Olimpik Lion stadionu" iznenadio Bešiktaš (0:1).

Taj poraz ih neće mnogo zaboleti, a priliku da se oduže navijačama za slabo izdanje imaju već danas protiv Oksera koji igra promenljivo ove sezone, ali se nalazi izvan zone ispadanja što je najbitnije za nekadašnjeg šampiona Francuske.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Zanimljiva stvar kod gostiju je to uz Avr jedina ekipa koja do sada nije odigrala nijedan remi, ostvarili su tri pobede i doživeli pet poraza.

Izgledali su veoma loše do pre par nedelja, međutim na minula tri susreta su upisali dva trijumfa i tako popravili sliku i popeli se na poprilično sigurno 13. mesto tabele Lige 1.

Takođe, ono što vredi napomenuti je to da Okser igra izuzetno otvoren fudbal, na gol više i igra 3+ je bila prolzna na proteklih pet ligaških mečeva tima iz centralne Francuske.

Prednost dajemo Lionu koji je poznat kao dobra domaćinska ekipa, dok Okser i dalje nema bod na strani ove sezone, a uz "fiks" dodajemo golove koji ne bi trebali izostati s ozbirom na stil fudbala nekadašnjih prvaka Francuske.

NAŠ TIP: 1&2-6 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu