NE ZNA SE KO JE GORI U OVOM TRENUTKU: "Čekićari" igraju debelo ispod očekivanja, a Ten Hag je "srozao" Junajted na najniže grane

V.M.

27. 10. 2024. u 10:10

JOŠ jedan veoma zanimljiv premijerligaški meč igra u prestonici na "London stadionu" gde će od 15 časova Vest hem dočekati Mančester junajted.

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ ГОРИ У ОВОМ ТРЕНУТКУ: Чекићари играју дебело испод очекивања, а Тен Хаг је срозао Јунајтед на најниже гране

Foto: Profimedia

Iako je uložio veliki novac preko leta i doveo nekoliko kvalitetnih igrača, izgleda da je Vest hem napravio veliku grešku na najbitnijoj poziciji, jer menadžer Đulen Lopetegi nikako ne uspeva da se snađe na klupi "čekićara".

Ambicije kluba i navijača bile su da se napadne plasman u Evropu, za šta domaćin sigurno ima kvalitet, međutim same igre i rezultati na terenu su veoma razočaravajući, a novi primer toga videli smo proteklog vikenda kada su u gradskom derbiju protiv Totenhem "počišćeni" rezultatom 4:1.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

To je bio već četvrti ovosezonski poraz za "čekićare" koji su sakupili samo osam bodova do sada i zauzimaju razočaravajuće 16. mesto na tabeli, tako da se Lopetegi već sada nalazi pod velikim pritiskom.

Jedna od retkih pozitivih stvari za Vest hem je to da u poslednje vreme igra odlično protiv Junajteda na "London stadionu", savladao ga je dva puta zaredom, a usput nije primio nijedan gol, tako da mu to može dati preko potrebno samopouzdanje uoči današnjeg meča.

ŽELIŠ DA ODIGRAŠ TIKET BESPLATNO?
PREUZMI ODMAH BONUS BEZ USLOVA

Što se tiče Mančestera, on je sredinom nedelje nastavio sa razočaravajućim rezultatima odigravši 1:1 u Istanbulu protiv Fenerbahčea koji je bio bolji rival na tom susretu i može se reći da je Andre Onana spasao "crvene đavole" na "Šukru Saračoglu stadionu".

Ten Hag nikako ne uspeva da pokrene ekipu, a već duže vreme svojim izjavama posle mečeva navlači gnev na sebe, to je ponovo uradio posle Fenerbahčea jer je rekao da remiji sa Portom i Fenerom u Ligi Evrope pokazuju da je Mančester veoma teško pobediti, samo je verovatno zaboravio da njegova ekipa ima 10-15 puta veći budžet od tih timova.

Ni u Premijer ligi gostima ne ide ništa bolje, sakupili su samo 11 bodova do sada, u donjem su domu tabele, a posebno razočaravajuća činjenica je da su postigli mizernih sedam golova na osam odigranih utakmica i jedino su Kristal palas i Sautempton neefikasniji od njih.

Za kraj vredi napomenuti da oba tima imaju problema sa izostancima bitnih igrača, Vest hem je bez Kudusa i Filkruga, dok kod Mančestera meč propuštaju Megvajer, Šo, Leni Joro, Meinu i verovatno Maunt.

NAŠ TIP: X (kvota 3,80)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA NIJE U REDU SA TIM?: Čuveni teniser otkrio kada bi Novak Đoković mogao da završi karijeru