OVAJ ATLETIKO NE LIČI NA TIM ČOLA SIMEONEA: "Jorgandžije" primaju golove kao od šale i beleže veoma slabe rezultate

V.M.

27. 10. 2024. u 07:45

NAKON još jednog razočaravajućeg poraza u Ligi šampiona, Atletiko se okreće ligaškim obavezama gde ih tradicionalno povoljno gostovanje Betisu na "Benito Viljamarinu" (18.30).

ОВАЈ АТЛЕТИКО НЕ ЛИЧИ НА ТИМ ЧОЛА СИМЕОНЕА: Јорганџије примају голове као од шале и бележе веома слабе резултате

Profimedia

Atletiko je preko leta uložio veliki novac u ekipu, doveden je veliki broj kvalitetnih igrača poput Himeneza, Serlota, Galagera... i očekivao se napad na trofeje u svim takmičenjima i povratak u sam vrh španskog, odnosno evropskog fudbala, međutim "jorgandžije" nikako da "kliknu" i prvi deo kampanje obeležile su njihove nekonstantne partije.

Na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima Atletiko je ostvario samo jednu pobedu, a posebno je loše izgledao u Ligi šampiona u kojoj je doživeo uzastopne poraze od Benfike (0:4) i Lila (1:3) mada ima sreće jer mu je raspored relativno lak i trebao bi da se nađe u nokaut fazi najjačeg evropskog takmičenja.

Što se tiče domaćeg prvenstva, tu su takođe imali nekoliko razočaravajućih rezultata, ali nakon reprezentativne pauze upisali su vredna tri boda trijumfom nad Leganesom koji su ostvarili dosta teže nego očekivano (3:1).

Domaćini su četvrti na tabeli i već sada zaostaju sedam bodova za vodećom Barselonom koja igra odličan fudbal pod Hansijem Flikom, tako da ne smeju sebi dozvoliti nove "kikseve" ukoliko misle da se bore za titulu.

Ono što je zanimljivo kod Atletika je to da je on neporažen u La ligi, ali ostvario je samo pet pobeda na deset odigranih mečeva i mora naučiti kako da "zatvara" utakmice, nešto što je bio specijalitet timova Čola Simeonea u prošlosti.

Danas mu neće biti lako da dođe do čitavog plena jer ide na noge Betisu koji je poznat kao veoma dobra domaćinska ekipa i navijači na "Benito Viljamarinu" uvek prave odličnu atmosferu.

Andaluzijski sastav ima solidnu sezonu, ali fali mu konstantnosti u igri, doduše veliki razog za to je povreda najboljeg igrača ekipe Iska koji je poslednji put na teren kročio u maju mesecu.

Na poslednjih pet mečeva u svim takmičenjima Betis je upisao dve pobede, isto toliko remija i doživeo jedan poraz što najbolje oslikava promenljivu formu u kojoj se nalazi većim delom kampanje.

Ono što mu daje samopouzdanje je činjenica da se ovaj meč igra na "Benito Viljamarinu", na sedam ovosezonskih utakmica Betis je samo jedanput poražen kod kuće uz četiri trijumfa i dva remija.

Doduše, istorijat međusobnih duela je na strani Atletika kojeg je poslednji put Betis savladao davne 2019. godine i ne zna trijumf nad "jorgandžijama" na deset vezanih obračuna (dva remija, osam pobeda Madriđana).

Što se tiče izostanaka, pored Iska, domaćini su bez Lo Selsa, Nejtana i Vilijama Karvalja, dok će kod gostiju meč propustiti Le Norman i Lengle, a pod znakom pitanja su Azpilikueta, Barios i Ljorente.

Ni jedan ni drugi tim nisu napadački raspoloženi, tako da očekujemo dosta tvrd meč, a uz malo golova predložili bi duplu šansu na Atletiko jer je Betis bez velikog broja bitnih igrača.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,70)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu